Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Privatizarea Oltchim loveşte la temelia USL!

ro

27 Sep, 2012 01:00 1804 Marime text

lavinia_siclitaru.jpgScandalul Oltchim devine extrem de violent în cifre, imagini şi declaraţii, acreditându-se ideea că Oltchimul ar fi fost pus pe butuci de incompetenţa Guvernului Boc, după ce a prosperat ani buni de zile în vremea guvernărilor PSD şi PNL. Evidenţele demonstrează contrariul, paguba Oltchim în guvernările PSD şi PNL fiind de peste 200 de milioane de euro. Cifrele vorbesc singure şi sunt publice, fix pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Despre aceste cifre evident că nu se vorbeşte însă ele sapă adânc din interior direct la temelia USL, acolo unde se ştie cu exactitate că prăduirea in integrum a României a fost făcută de către profesorul Năstase şi fostul premier, Tăriceanu, a cărui economie duduia la maxim. Povestea politică a Oltchimului ni-l înfăţişează pe Dan Diaconescu care punctează în faţa lui Ponta şi bagă zâzanie în USL. Se observă de altfel cu ochiul liber că au fost prinşi pe picior greşit iar atacurile liberalilor la PSD pe tema Oltchim au fost publice, în timp ce de partea cealaltă, premierul Ponta a arătat iniţial cu degetul către PDL care ar sta în spatele lui Diaconescu, ameninţându-l apoi pe Chiţoiu cu demiterea în cazul eşecului privatizării. De observat este că în ultima săptămână Antena 3 l-a atacat constat pe premierul Victor Ponta pe diverse teme de la „coabitarea cu Traian Băsescu", glumele au mers destul de departe.. „the good guy"... până la cine râde de Dan Diaconescu are probleme cu orientarea...

In timp ce copreşedinţii USL neagă bădărăniile reciproce pe tema privatizării Oltchim, bâlbâielile astea, costă USL cam 0,5% /zi. Aruncarea vinei, pe terţe persoane, arată, nepriceperea, negândirea, neştiinţa, într-un cuvânt incompetenţa guvernului Ponta în a soluţiona problemele! Pentru că în permanenţă alţii sunt de vină. Ruşanu că Georgescu e de vină! Chiţoiu că e răspunzător de licitaţii, dar nu e răspunzător de restul!!!


Suntem din nou ca-n filmele cu proşti în care răspunzătorul nu e răspunzător de ...răspundere! Avem o ţară condusă de teleportaţi, care caută ..căutarea....căutărilor printre căutători.. Iar în final ca să le fac pe plac şi USL-aşilor, de vină şi pentru fiasco Oltchim sunt logic Tutankhamon, Ay şi apoi Horeb, că erau rude cu Băsescu şi PDL!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii