Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie la o societate comercială din județul Vâlcea. Flăcări uriașe și fum dens. Populația a fost avertizată prin RO-Alert (galerie foto)

ro

31 Aug, 2019 14:34 1847 Marime text

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervina pentru înlăturarea efectelor rezultate in urma unei explozii urmată de un incendiu produs la o societate comerciala cu profil de preparare lacuri și vopsele din comuna Mihăești.

Potrivit ISU vâlcea, la fața locului intervin patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, în sprijinul acestora fiind solicitați pompierii din cadrul SPSU Oltchim.

Deocamdată nu se cunoaște dacă vreo persoană a fost rănită.

Concomitent cu operațiunea de stingere s-a emis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-alert pentru a avertiza populația din zona privind emisiile de fum pe o raza de 10 km: „incendiu violent cu degajare mare de fum toxic în loc. Mihăiești - Depozit lacuri și vopsele. Luați măsuri de evitare a zonei iar localnicii să rămână în case cu geamurile și ușile închise etanș". Oamenii au fost sfătuiți să își ia toate măsurile preventive pentru a evita o eventuala intoxicare cu fumul degajat în urma arderii.

La fața locului au mai fost trimise în sprijin încă două autospeciale de intervenție precum și o autospecială CBRN.


Sursă foto: ISU Vâlcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii