Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palme peneliste, penelistului Hasotti

ro

23 Mar, 2009 03:18 1809 Marime text
palme peneliste penelistului hasotti 251769
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • inca un constantean 23 Mar, 2009 11:24 Puiu s-a invechit!!! A trecut vremea politicului "a la neolitic". Acum Puiu poate sa-l ajute pe prietenul lui Mazare sa imparta alimente prin piete. Speram ca vantul schimbarii sa coboare si mai jos, la toate organizatiile PNL.
  • un constantean 23 Mar, 2009 09:03 prea multa vreme au condus PROST politica din Constanta hasotti si dutu.ADIO,si n-am cuvinte adica mai bine tac!
  • Mare adevar 23 Mar, 2009 03:57 Hasotti a distrus PNL Constanta. Tendinta aceasta de a-si taia creanga de sub picioare a fost evidenta de mult timp. Puiu si-a inchipuit ca nu e nimeni ca el, a pus pe liste pe cine a vrut..limba lui si a avut o atitudine de vataf pe mosia proprie. Ceilalti, apropiati domniei sale, s-au complacut iar acum e normal sa se prabuseasca impreuna cu el, sau, precum sobolanii, sa fuga de pe corabia care se scufunda. Acum, daca tot a facut tandari filiala de la malul marii, poate sa se afirme pe linie profesionala, facand ceea ce nimeni nu a mai facut pana acum, sa puna bazele arheologiei contemporane. Un asemenea eveniment s-ar inscrie in randul ciudateniilor cu care "marele om politic" ne-a obisnuit de-a lungul intregii sale activitati.