Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:12 22 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din categoria PSD O ţară cu un vicepremier CONDAMNAT

ro

19 May, 2015 00:00 1049 Marime text

Stau şi mă minunez... stau în faţa calculatorului şi a site-urilor de ştiri şi văd că toţi pesediştii deplâng situaţia lui Liviu Dragnea. Mă cutremur, în acelaşi timp, la gândul că nici nepoţii nepoţilor mei, dacă vor trăi în România, nu vor înţelege ce înseamnă CORUPŢIA dusă la rang de rege într-un stat.
 
Preşedinte executiv al PSD şi vicepremier, plus ministru al Dezvoltării (şi cine ştie ce alte ranguri o mai fi având, că numai în statul guvernat de PSD poţi să îţi pierzi şirul de funcţii...), Liviu Dragnea este condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru tentativă de fraudă la un referendum... Social-democraţii sar de fund în sus, de parcă ar fi fost arşi cu fierul încins şi îi iau apărarea (dumne)zeului.
 
Nu aş putea crede că procurorii DNA îşi bat joc de banul public şi îl cercetează aşa, nitam-nisam, pe Liviu Dragnea. Şi nici nu o să cred în ruptul capului că ar face-o la comandă politică, atâta timp cât conducerea DNA se confruntă cu contestaţii venite chiar din fruntea altor lideri politici de la Bucureşti.
 
Cred însă că un om ca Liviu Dragnea nu are ce căuta în fruntea unui partid. După chipul şi asemănarea sa, Nicuşor Constantinescu a condus Constanţa şi PSD Constanţa ani de zile. La „butoane“, acompaniat de Radu Mazăre. Nu trebuie să justific acum cele scrise, există sute de articole în ziare pe această temă, mai grav este faptul că omul simplu, de la ţară, nu va înţelege NICIODATĂ de ce lucrurile nu se mişcă în ţara asta... Nu va pricepe nici morţiş că lui nu îi va merge bine deoarece a votat un anume candidat care i-a aruncat un pumn de pietriş pe uliţă şi două găleţi de asfalt încins în faţa porţii...
 
Nu se va gândi niciodată că tot răul a plecat de pe vremea unui guvern care se lăuda cu creştere economică, însă aceasta era făcută doar pe hârtie, din contracte oneroase cu statul: bugetul pierdea, iar corupţii îşi umflau buzunarele. Este vorba despre guvernul Năstase, condus de un fost premier CONDAMNAT pentru corupţie, care are tupeul să scrie pe blogul personal despre activitatea politică a României. Păi, în ce ţară trăim? Dacă Adrian Năstase este încă ascultat, atunci cum să nu auzi linguşirile suave ale lui Liviu Dragnea?
 
Cătuşele DNA nu zăngănesc aiurea. Când eşti cercetat penal în nu ştiu câte dosare, procurorii te suspectează de comiterea anumitor infracţiuni. Prezumţia de nevinovăţie prevalează, dar îmi vine greu să cred că nici usturoi n-ai mâncat, nici gura nu-ţi miroase... tu eşti curat ca lacrima, dar procurorii au ceva cu tine. Şi, până la urmă, mandatul de arestare îl „acordă“ judecătorul ...
 
Ceva e putred... nu în Danemarca, ci mai aproape, în România... iar izul „bate“ până la Constanţa...
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii