Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:39 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial SRI, marea problemă a parlamentarilor, şi iureşul la cinci ani o dată. Miza diversiunii şi marea manipulare

ro

23 Mar, 2017 00:00 1841 Marime text
De câteva zile, întreaga Românie, dar mai ales lumea politică, se agită că parlamentarii din Comisia de control vor intra pentru verificări în Serviciul Român de Informaţii - structura centrală, dar şi la direcţiile judeţene ale SRI.
 
Toate sursele dau ca sigură o nebunie totală din care serviciile vor ieşi foarte şifonate şi că se va depista implicare în marile dosare politice din fiecare judeţ, dar şi de la centru.
Mai ales în cele de corupţie şi combinatorii.

Fals. Este o mare manipulare. Nimeni nu spune însă ceva: cam la cinci ani se face rocada şefilor de structuri judeţene, asta dacă nu este nevoie de schimbări forţate din cauze care oricum nu s-ar afla public decât cine ştie când.
 
Vă mai amintiţi marea manipulare de acum cinci ani? Din 2012? Când se punea problema marilor rocade din direcţiile judeţene pe motiv că nu a ieşit bine referendumul?
Sau că a ieşit prea bine pentru cine nu trebuia?
Şi atunci a fost la fel.
 
Acum, singura diferenţă este că opiniile sunt mult prea vehemente şi acuzatoare la adresa SRI, de parcă el s-ar face vinovat de toate nenorocirile din ţara asta şi angajaţii de aici ar fi marii manipulatori ai românilor care se lasă influenţaţi de tot ce se aruncă în spaţiul public.

Ce nu mai spune nimeni este că onorata Comisie de control al SRI nu-şi poate băga nasul în orice document aflat în arhive, multe dintre acestea fiind secretizate ani buni de acum încolo.
 
Dar, ca orice comisie de parlamentari, nici cea de control al SRI nu se dă în lături din a-şi da importanţă şi a spune alegătorilor lor ce tare şi mare este ea.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii