Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Marea și-a luat tributul

ro

16 Aug, 2023 18:00 2285 Marime text
  • O vacanță de vis s-a transformat în cel mai negru coșmar
 
Zilele acestea, când trebuia să ne bucurăm de frumoasa sărbătoare de Sfântă Maria, Ziua Marinei, am fost martori la tragedii pe bandă rulantă.
 
O tânără de 16 ani a fost la un pas de a muri înecată în Mamaia, în timp ce alte trei persoane au decedat în timp ce încercau să o salveze. Un alt tânăr a murit la spital după ce a fost scos din mare tot în Mamaia și transportat cu elicopterul la spital, abia respirând. Și nu au fost singurele cazuri de submersie, pentru că marea a fost agitată, cu valuri mari, iar la plajă era arborat steagul roșu.
 
An de an suntem martori la tragedii care îndoliază familii, răpește din brațele mamelor copii, lasă copii fără părinți. Cert este că se caută an de an „vinovații” pentru aceste accidente. Fie salvamarii nu își fac traba, fie turiștii sunt inconștienți că intră în apă când nu ar trebui. Toate aceste argumente se rostogolesc precum o minge și se repetă an de an. Adevărul este că în momentul când îți conduci ruda pe ultimul drum, puțin mai contează cine este vinovat. Lacrimile vor curge la fel de intens, durerea este la fel de puternic și răvâșitoare.
 
Nimic nu va mai fi la fel după ziua aia. O vacanță de vis s-a transformat în cel mai negru coșmar. Și nu se termină aici...
 
Citește și

Cine sunt bărbații care au murit în tragedia de la Mamaia (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii