Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:12 24 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Lumina Învierii să ne aducă iubire, speranţă, pace, linişte şi echilibru!

ro

29 Apr, 2016 00:00 2349 Marime text

 
Peste câteva zile, va fi lumină. Lumina Învierii. Ne va învălui în razele sale calde şi ne va mângâia sufletele obosite de griji, probleme, frământări, lucruri efemere care ne macină.
 
Peste câteva zile, va fi lumină. Lumina Învierii. Va veni peste noi ca o primăvară însorită, plină de flori şi miresme, cu verdeaţă proaspătă, cer senin şi ploi calde. Ne va umple de soare, ne va da puterea de a crede. În noi înşine, în aproapele nostru. În ziua de mâine. Ne va umple de dragoste, de optimism, de linişte, de pace şi împăcare.
 
Peste câteva zile, va fi lumină. Lumina Învierii. Ne vom grăbi să o aducem în casele noastre şi o vom pune la loc de cinste. Va lumina mai întâi plăpând, crescând apoi în intensitate şi aducându-ne sărbători binecuvântate de Paști.
 
Peste câteva zile, va fi lumină. Lumina Învierii. Vom ciocni ouă roşii cu cei dragi, cu gânduri frumoase, pline de iubire, pline de bucuria pură a sărbătorii.
 
Să ne oprim din graba noastră de a trăi, de a rezolva cât mai multe, de a câştiga mai bine. Să încetăm, măcar pentru câteva zile, să demonstrăm lumii întregi că suntem cei mai buni, cei mai puternici, invulnerabili. Să ne oprim şi să ne bucurăm de viaţă, de primăvară, de tot ceea ce înseamnă sărbătoarea de Paşte. Să ne spunem urări de bine nu doar atunci când este sărbătoare. Viaţa noastră este o continuă luptă cu frământările, problemele, grijile. Însă, de fapt, suntem vulnerabili şi slabi în faţa luminii Învierii!
 
Tocmai de aceea, să ne bucurăm de mirosul de cozonac din case, de strălucirea ouălor roşii, de dragostea care ne va umple vieţile. De speranţa că lumina Învierii ne va lumina în continuare vieţile! Ne va aduce iubire, speranţă, pace, linişte şi echilibru!
 
Un Paşte liniştit şi minunat alături de cei dragi!

Ti-a placut articolul?

Comentarii