Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial În Constanţa, Crăciunul a fost declarat „închis“ înainte de termen

ro

15 Dec, 2018 00:00 2328 Marime text
Ştirea care a avut un mare impact asupra constănţenilor a fost cea legată de închiderea Târgului de Crăciun din Piaţa Ovidiu cu aproape două săptămâni înainte de 25 decembrie.
 
Ziua de 13 decembrie a fost cu ghinion pentru locuitorii oraşului, care au aflat, printr-un comunicat de presă, de la societatea care a organizat evenimentul din centrul oraşului, că, din pricina unor „motive independente de voinţa” acestora, târgul se închide prematur.
Da, cu excepţia Tărâmului Magic al Crăciunului din parcul Tăbăcărie, constănţenii nu au parte de un târg de sărbători. În timp ce în alte localităţi din ţară târgurile de Crăciun sunt asaltate de copii şi adulţi, la noi bate vântul.
Mulţi blamează primăria, alţii blamează organizatorii, dar singurii care au de suferit sunt constănţenii. E nevoie de experţi care să pună bazele unor astfel de evenimente la Constanţa. Crăciunul a fost „închis” înainte de termen pentru cei care şi-au pus speranţele în existenţa unui eveniment de nivel european, cum se promitea.
 
Da, anul acesta ne imaginăm cum ar fi fost să avem luminiţe, căsuţe cu spiriduşi sau un loc din care să cumperi ciocolată caldă, cu colinde pe fundal. Ar fi fost frumos, dar nu se poate în Constanţa.
 
Aşteptăm un an în care autorităţile şi organizatorii de evenimente să pregătească un eveniment de rangul celor găsite în Austria, Germania şi chiar în unele oraşe din România. Vrem şi noi Crăciunul nostru!
                                                                                                                                                                           
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii