Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Extravaganţele turiştilor în minivacanţa de 1 Mai. De la sosirea la club cu elicopterul, până la şampanie de 100.000 de euro

ro

30 Apr, 2018 00:00 2470 Marime text
Turiştii pretenţioşi care îşi petrec minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, îndeosebi în Mamaia, s-au întrecut în acest weekend în extravaganţe care mai de care. Şi vacanţa încă nu s-a sfârşit. Începând din acest sezon, turiştii pot să ajungă la cluburile din nordul staţiunii Mamaia direct cu elicopterul. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, când un elicopter a creat haos la aterizare. Mai multe obiecte au zburat prin aer, iar o persoană a fost aproape să fie lovită de un panou.
 
Totodată, într-un alt club de fiţe din Mamaia a fost servită cea mai mare sticlă de şampanie Armand de Brignac din lume, care este produsă în doar 12 exemplare. Şampania la preţ record („doar“ 100.000 de euro) este încrustată cu foiţă de aur şi a fost păzită de bodyguarzi. Ce mai ieftină şampanie din meniu este de 800 de lei. De asemenea, clienţii pot opta şi pentru sticle de vin aduse cu... roaba. Turiştii de fiţe au scos din buzunare zeci de mii de euro în doar o seară.
 
La capitolul maşini, parcările din Mamaia s-au transformat în adevărate expoziţii cu bolizi de sute de mii de euro. Petrecerile de lux vor ţine până marţi. Aproximativ 40.000 de turişti, români şi străini, îşi petrec minivacanţa pe litoralul de la Marea Neagră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii