Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Este revoltător! Agenţii economici ne vând boală pe pâine

ro

31 May, 2018 00:00 2892 Marime text
Nici nu a început bine sezonul estival, că deja inspectorii CJPC Constanţa au închis temporar litoralul românesc. Controalele comisarilor CJPC au avut loc pentru a preveni eventuale situaţii neplăcute şi pentru a-i îndruma pe agenţii economici. Comisarii au găsit însă multă mizerie, ustensile şi electrocasnice ruginite, dar şi zeci de kilograme de mâncare alterată la mai multe restaurante din staţiunile de pe litoral, alimente care au fost retrase de la consum şi ulterior distruse. Doar în urma verificărilor de sâmbătă comisarii au aplicat amenzi în valoare de 70.000 de lei.
 
Culmea este că unii dintre agenţii economici au avut aceleaşi deficienţe şi anul trecut. Potrivit comisarului-şef adjunct Horia Constantinescu, aceştia au primit consiliere şi îndrumare, însă fără rezultat.
 
Este revoltător faptul că unii agenţi economici se joacă cu sănătatea consumatorilor. Nu ne putem baza doar pe vigilenţa comisarilor CJPC Constanţa. Ar trebui ca pe patroni şi pe angajaţi să nu-i lase conştiinţa să ne vândă produse expirate de ani de zile, alterate, preparate prin proceduri periculoase sau păstrate în condiţii improprii. Imaginile surprinse de CJPC par ireale.
 
Oameni buni, mare atenţie de unde vă procuraţi mâncarea!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mel 05 Jun, 2018 08:23 70000 lei ar trebui sa fie amenda pt o unitate, nu totala ( asa cum reiese ) si n plus inchiderea afacerii DEFINITIV, fara drept de apel !! Abia poate in acele conditii, se va mai redresa ceva, altfel, e frectie la picior de lemn !