Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial De la „brutărie“, la primărie! România este țara tuturor posibilităților.

ro

23 Jul, 2023 18:00 1667 Marime text


Se spune că America este țara tuturor posibilităților, dar, sincer, eu nu mai am niciun dubiu că, de fapt, România este adevărata țară unde totul este posibil!
 
În numeroșii ani de când m-am născut și trăiesc în România, am avut ocazia să constatat în repetate rânduri că aici viața bate filmul, atât în sensul bun, cât și în sensul rău.
 
Săptămânile trecute, un cunoscut edil din țară, aflat în executarea mandatului de patru ani de închisoare la care fusese condamnat în primă instanță pentru abuz în servicu, a fost achitat definitiv, după ce instanța de control a ajuns la concluzia că fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârșită cu vinovăția prevăzută de lege.
 
După achitarea definitivă, edilul s-a întors la primăria pe care o conducea, unde în prezent continuă să reprezinte și să facă legea, fiind și filmat în timpul acțiunilor sale, iar video-urile fiind ulterior diseminate în spațiul virtual.
 
Dincolo de mine ideea de a mă pronunța asupra unor fapte stabilite deja definitiv de instanțele de judecată.
 
Nu pot însă să nu remarc faptul că, așa cum spuneam și mai sus, România chiar este țara tuturor posibilităților, mai ales atunci când legea este de partea ta.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Caz uluitor la Constanța!
Viața bate filmul! Polițiștii au legitimat un bărbat ce figura ca decedat în urmă cu 17 ani!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii