Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Iordan Cireașă, consilier la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Jan, 2024 20:09 6279 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Iordan Cireașă, consilier la Direcția Sanitar-Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

În ultima declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al DSVSA Constanța, Iordan Cireașă a menționat că deține un teren agricol de 10.000 mp în localitatea Luncavița, județul Tulcea dobândit în anul 2020 și un teren intravilan de 2103 mp în Luncavița, județul Tulcea dobândit în 2020, ambele prin contract de donație.  

De asemenea deține 50% dintr-un apartament de 50 mp în Constanța, dobândit în anul 2014, 50% dintr-un apartament de 40 mp în Constanța dobândit în anul 2018 și o casă de locuit în localitatea Luncavița, județul Tulcea de 65 mp dobândită prin contract de donație în 2020.

Iordan Cireașă a menționat că deține un autoturism Suzuki, an de fabricație 2019 și un autoturism Honda, an de fabricație 2019.

Acesta a precizat în documentul citat că are un depozit bancar la Banca Transilvania deschis în anul 2023 în care are 57.000 de lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Iordan Cireașă a menționat salariul de la DSVSA Constanța de 81.600 de lei, salariul soției, consilier la DSVSA Constanța de 81.600 de lei și un venit obținut de soția sa din închiriere de 8400 de lei.

Conform declarației de interese, Iordan Cireașă este membru al Sindicatului Camera Veterinarilor Constanța.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Iordan Cireașă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii