Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine mai crede lacrimile lui Mazare?!

ro

23 Mar, 2010 03:07 2363 Marime text
cine mai crede lacrimile lui mazare 76911 278813
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana-maria popescu 23 Mar, 2010 20:22 Sincer,o tara intreaga a fost impotriva lui Mazare din cauza taxei de Mamaia,dar pe de alta parte daca nu va convenea de ce mai veneati ca turisti?De ce va placea schimbarea radicala a Mamaiei?Acum cand suntem la ananghie,gata ,Mazare nu face nimic ,nu repara nimic etc.Ce ipocrita e rasa umana domnilor!
  • Cineva 23 Mar, 2010 13:07 Chiar asa vid de idei este in capul vostru de scrieti balariile astea de subiecte..... Daca nu sunt flori: "De ce nu sunt?". Daca sunt flori: "Aaaa, uite pe ce cheltuie Mazare banii!". Si tot asa.... Sunteti jalnici.
  • NeDobiBocul 23 Mar, 2010 08:50 Rau v-a indobibocit bishnitzarul de la TreiCoceni !!.CATI BANI A ALOCAT J/I/G/O/D/I/A AIA DE BOC=CONSTANTEI??? BISNITAR : persoana care practica afacerismul, realizand profituri personale pe cai necinstite, meschine. BISNITA : afacere necinstita, marunta; gainarie Lucratorii din marina comerciala romana (de la simplu marinar la comandant nava) erau numiti "bisnitari". Analizati modul de comportare al primului "bisnitar al tarii"-naravul nu se schimba,doar parul Octavian Paler l-a caracterizat in doar doua cuvinte pe Basescu: «Canalia perfecta». Din pacate pentru Poporul Roman, mai sunt multi ce casca gura sa prinda gogosile rasuflate ale basescului. Pentru ca se identifica, pina la contopire, cu aceasta caricatura nefericita, dar mincinoasă, perfida si tenace. Speram ca «poporul lui Baselu» sa devina din ce in ce mai mic, pină vor ramine din el doar DOBIBOCII,TRADATORII=LIICHELE si STOLOJANII meschini si schimonositi.