Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bârfe noi cu Banias şi Stavrositu

ro

10 Apr, 2011 15:21 2271 Marime text

teodora_dumitrascu.jpgA bârfi nu este frumos, nici constructiv şi nici măcar creştineşte. Pe lângă toate dezavantajele anterioare, mai suntem şi în post, dar, cu toate acestea, risc şi vă transmit, ca un simplu papagal, ceea ce se mai zvoneşte prin târg despre unii politicieni.

De exemplu: Maria Stavrositu - deputat în legislatura 2008 - 2012. Se zice (repet, redau ceea ce am auzit de la colegii doamnei) că distinsul politician ar depune eforturi considerabile de a se gudura pe lângă noua conducere a partidului, că doar aşa mai vede o candidatură în 2012 la parlamentare. Totodată, alţi colegi de-ai dânsei ar îndemna-o să viseze mai mult decât atât şi să ceară postul de primar la Mangalia (?!). De unde şi până unde nu ştiu, deoarece Maria Stavrositu se străduieşte să le facă pe plac alegătorilor din municipiul Constanţa, unde, oricum, candidatura pentru primărie este luată de altcineva. Ce treabă ar avea Mangalia aici? Cert este faptul că aceiaşi pedelişti sunt de părere că apogeul carierei politice a fost atins şi cel mai roz scenariu ar fi încă un mandat în Camera Deputaţilor.

Mergem mai departe: Mircea Banias - senator în legislatura prezentă. Gurile defăimătoare la adresa fostului preşedinte local al PDL îl plasează pe acesta înapoi pe mare. Chipurile, Mircea Banias s-ar interesa de un voiaj în postura de căpitan de vas, unul foarte bine plătit, pentru că sacului personal cu bani a început să i se vadă fundul, ca urmare a nenumăratelor alegeri care i-au trecut prin faţă. Răutăcioşi şi cârcotaşi, colegii domnului!

Urmează Zanfir Iorguş - tot deputat. Acesta se pare că nu mai are trecere pe niciunde şi, chiar dacă actualul primar din Mangalia, Claudiu Tusac, se află înfundat într-o situaţie maro, fostul edil, Iorguş, nu este dorit de PDL pe fotoliul primăriei. Ba, mai mult decât atât, pedeliştii de rând cred că niciunul de-al lor nu va ocupa acel post, USL-ul având deja un candidat viabil.

Singurul politician care face faţă fişei postului este Constantin Chirilă, gata oricând să se facă util şi plăcut oricărei conduceri. Cam atât, deocamdată, din spatele scenei, acolo unde se vorbeşte mult, prost şi degeaba, pentru că ei nu au nici cea mai vagă idee ce li se pregăteşte. Până data viitoare, respiraţi adânc aerul sărat de mare, cât mai este încă gratis!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii