Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șef nou la la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa din cadrul ANAF. Ce alte schimbări a făcut premierul în ANAF

ro

19 Apr, 2018 07:01 11669 Marime text
Aseară, a fost publicată în Monitorul Oficial al României numărul 340, decizia semnată de prim-ministrul Viorica Dăncilă prin care Florin Ursu a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).


De asemenea, premierul a decis să o elibereze pe Raluca-Maria Ţîncu din funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al DGAF din ANAF.

 

În Monitorul Oficial menționat, prin decizia primului ministru numărul 183, Dorian Burduja a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa - DGAF din cadrul ANAF.

 

Premierul a mai decis, prin decizia 182, și eliberarea lui Daniel Marius Zamfiroiu din funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa - DGAF din cadrul ANAF.

 
Toate deciziile au fost contrasemnate de secretarul general al Guvernului Ioana Andreea Lambru
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii