Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol anunță repornirea Rafinăriei Petromidia

ro

17 Aug, 2021 00:12 8226 Marime text
 
  • Rompetrol Rafinare S.A., companie membră a Grupului KMG International, și-a propus repornirea activităților de producție a rafinăriei Petromidia până la finele lunii septembrie, în acord cu graficul de lucrări și livrarea echipamentelor necesare reparațiilor și verificărilor unităților afectate de incidentul din 2 iulie.

Unitățile de producție vor intra treptat în fluxul operațional a anunțat Rompetrol printr-un comunicat postat, aseară, pe Bursa de Valori București.

Acest termen este condiționat de măsurile suplimentare de verificare și testare a echipamentelor, în acord cu normele de siguranță de pornire a acestora și a măsurilor de siguranță în exploatare, dar și a avizarii și certificarii instalațiilor de către autoritățile de resort.

În acest moment, în rafinărie au loc activități de reparație, electrice și inginerești specifice, în instalațiile afectate.
 
Mentionăm că funcționarea instalațiilor din cadrul rafinăriei Petromidia a fost intrerupta ca urmare a incidentului tehnic survenit pe data de 2 iulie 2021, în instalația de Hidrofinare Catalitică a Petrolului/Motorinei (Instalaţia HPM).

Anunțul, din partea ROMPETROL RAFINARE, este semnat de membru al Consiliului de Administrație și Director General Felix Crudu-Tesloveanu.
 
Sursa foto: Rompetrol-Rafinare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii