Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general al Conpet SA a renunțat la mandat. S-a stabilit cine îi îndeplinește atribuțiile și responsabilitățile

ro

13 Jan, 2021 01:41 3572 Marime text
  • Pe portalul Bursa de Valori București a fost postat aseară un eveniment important de raportat în conformitate cu articolul 234 din Regulamentul ASF nr. 5/2018.
 

Astfel conform anunțului la care facem referire societatea CONPET S.A. informează acționarii și investitorii „că urmare a deciziei domnului Timur – Vasile Chiș de a renunța la mandatul de Director General, exprimată prin cererea înregistrată la Societate sub nr. 1106/ 11.01.2021, Consiliul de Administrație, în ședinței din data de 12.01.2021, a luat act de decizia acestuia, cu mențiunea că perioada de preaviz acceptată de către C.A. va fi până la sfârșitul datei de 8.01.2021”.

Totodată, Consiliul de Administrație a împuternicit-o pe Mihaela Anamaria Dumitrache - director general adjunct să îndeplinească și atribuțiile și responsabilitățile aferente funcției de director general, începând cu data de 19.01.2021 și până la data numirii unui director general care va fi selectat în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, dar nu mai târziu de 5 luni de la data prezentei, respectiv până la data de 08.06.2021, delegându-i conducerea societății în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Contractul de mandat.


Anunțul postat pe BVB este semnat de directorul general Timur-Vasile Chiș.

Despre Conpet SA

Potrivit paginii oficiale de internet a societății CONPET S.A. oferă servicii specializate de transport petrolier prin conducte și cu vagoane cisternă pe calea ferată (CF), asigurând aprovizionarea rafinăriilor cu ţiţei şi derivate ale acestuia din producția internă şi din import.

Societatea operează o rețea de conducte cu o lungime de 3800 km, care traversează 24 de județe ale țării printer care și Constanța.

Operațiunile de transport sunt coordonate de la Dispeceratul Central.

Sursa foto: Conpet SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii