Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conpet SA Ploiești, undă verde de la Mediu pentru un proiect la Constanța

ro

01 Jun, 2022 00:00 1714 Marime text
  • Este vorba de investiția „Înlocuire conductă ø 20 Constanța – C1 pe 8 tronsoane (aproximativ 13.600 m)”
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu/respingere a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Conpet SA Ploiești prin Petrostar SA.
 
Este vorba de investiția Înlocuire conductă ø 20 Constanța – C1 pe 8 tronsoane (aproximativ 13.600 m) în judeţul Constanţa, municipiul/orașul/comuna Constanța, Medgidia, Cernavodă, Cumpăna, Valu lui Traian, Poarta Albă, Castelu, Cuza Vodă, Mircea Vodă, satul Poarta Albă, Cumpăna, intravilan și extravilan, conducta magistrală transport țiței import ø 20 Constanța – C1 pe 8 tronsoane.
  
Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, până la data de  07.06.2022.
 

Despre Conpet SA

 
Societatea a fost înființată în anul 1991, cu sediul social în Ploiești, pe strada Anul 1848, județul Prahova. Acționari sunt Statul Român prin Ministerul Energiei, Ministerul de Resort sau succesorii acestora potrivit legii cu 58,71%, Persoane juridice – 33,73% și alți acționari persoane fizice și juridice – 7,55%. Administrator sunt Mihai Adrian Albulescu, Nicușor Marian Buică, Mihaela Anamaria Dumitrache, Florin Daniel Gavrilă, Constantin Ciprian Iacob, Claudiu Aurelian Popa, Sanda Toader și Dorin Tudora. Auditor este Bdo Audit SRL.
 
Cifra de afaceri pe anul 2021 a fost de 412.786.582 lei, iar profitul a fost de 51.928.770 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Cine este noul administrator provizoriu al societății CONPET SA. Decizia luată de Consiliul de Administrație

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii