Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conpet. A fost numit un director general provizoriu. Cât dureaza mandatul acestuia

ro

06 Feb, 2021 01:06 3533 Marime text
  • Consiliul de Administrație l-a numit pe Dorin Tudora în funcția de director general provizoriu la Conpet 

Ieri a fost postat pe portalul Bursa de Valori București un anunț potrivit căruia „societatea CONPET S.A. informează acționarii și investitorii că prin decizia Consiliul de Administrație nr. 3 din data de 05.02.2021 s-a aprobat declanșarea procedurii de recrutare și selecție a Directorului General al Societății, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice”.

Totodată s-a mandatat Comitetul de Nominalizare și Remunerare pentru derularea acesteia, urmând ca la viitoarea ședință a Consiliului de Administrației să se stabilească etapele procedurii de selecție, termenele maximale și calendarul aferent procedurii și să se supună aprobării C.A. criteriile de recrutare și selecție, anunțul de selecție și calendarul procedurii.

De asemenea Consiliul de Administrație a numit pe Dorin Tudora în funcția de director general provizoriu începând cu data de 05.02.2021, până la finalizarea derulării procedurii de recrutare și selecție a Directorului General, conform prevederilor O.U.G. nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, dar nu mai mult de 4 luni, respectiv din data de 05.02.2021 până la data de 04.06.2021 (inclusiv).


Toate atribuțiile și responsabilitățile aferente calității de director general (inclusiv delegările acordate de către C.A.) vor fi exercitate de Dorin Tudora de la data numirii acestuia, respectiv data de 05.02.2021.

În vederea îndeplinirii Planului de administrare și de management precum și pentru îndeplinirea indicatorilor de performanță ai administratorilor și ai Directorilor cu contract de mandat, în urma propunerilor și discuțiilor din ședință, Consiliul de Administrație a decis semnarea de către Directorul General provizoriu a unui Acord la data numirii în funcție și preluării mandatului, având ca obiect asumarea și continuitatea Planului de administrare și management.

Sursa foto: Conpet.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii