Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gymboland, locul unde toţi copiii sunt fericiţi Micuţii sunt aşteptaţi aici în fiecare zi cu zeci de surprize şi jocuri (galerie foto)

ro

20 Apr, 2012 00:00 3786 Marime text
cap_8.jpgDacă sunteţi părinte şi aveţi nevoie de câteva ore pentru a rezolva anumite probleme sau pentru a face cumpărături, aveţi posibilitatea să vă lăsaţi copilaşul în grija personalului de la Gymboland, care îl va face pe micuţ să se simtă bine într-o lume plină de jucării, jocuri şi surprize.

Gymboland are trei locuri de joacă: în Maritimo Shopping Center, în City Park Mall şi în Real 1. Sâmbătă seara, a fost deschis oficial locul de joacă din incinta Maritimo Shopping Center. Jocuri, dansuri, muzică, dulciuri şi sucuri pentru copiii prezenţi au fost ingredientele inaugurării oficiale a locului de joacă Gymboland din Maritimo Shopping Center. Copiii şi părinţii i-au aplaudat îndelung pe dansatorii de la Clubul de Dans Sportiv Dino, de la Clubul de Dans Sportiv Miraj şi din trupa de dansuri greceşti Asteria, care au evoluat cu ocazia inaugurării locului de joacă. Pe scena montată chiar lângă locul de joacă Gymboland au urcat şi sportivii de la Clubul de Karate Dinamic, care au demonstrat tehnicile şi schemele învăţate. Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de un clovn haios, care i-a distrat pe micuţii adunaţi la Gymboland. gymboland_2.jpgAngajaţii de la Gymboland sunt bine pregătiţi pentru a se purta cu grijă cu toţi copiii care le trec pragul. În afară de faptul că părinţii îşi pot lăsa copiii la unul dintre cele trei locuri de joacă în timp ce se află la shopping, Gymboland organizează şi petreceri pentru micuţi, oferindu-le diferite jocuri adaptate vârstei, programe de divertisment şi meniuri delicioase. „În fiecare lună venim în întâmpinarea părinţilor cu diferite promoţii. Clienţii fideli primesc un card de fidelitate, care le oferă o reducere de 5 lei. Cât priveşte petrecerile pe care le organizăm, oferim părinţilor patru pachete tentante. Spre exemplu, o petrecere care durează două ore şi jumătate şi la care participă zece copii costă 300 de lei. Pachetul include invitaţiile, stikere personalizate, şampanie pentru copii, răcoritoare şi apă plată, meniuri şi vouchere cu 5 lei discount. Avem pachete de trei ore, de trei ore şi jumătate şi de patru ore. Fiecare pachet conţine diferite distracţii pentru copiii", a declarat Diana Macovei, managerul Gymboland. Meniul pe care îl vor servi invitaţii la petrecere conţine: mini pizza, chifteluţe de pui cu susan, bulete de caşcaval, gujoane de pui, fish fingers, piept de pui slice şi cartofi prăjiţi wedges. Părinţii cu dare de mână pot opta pentru un pachet de 990 de lei, care conţine: invitaţii, stikere personalizate, şampanie pentru copii, răcoritoare şi apă plată, meniuri, coifuri, set party, balon jumbo, cadou pentru sărbătorit, diplome pentru participanţi, decor, magician sau karaoke, dansul vesel, precum şi vouchere cu 5 lei discount. Şi ca părinţii să fie liniştiţi în ceea ce priveşte siguranţa copiilor, Diana Macovei a precizat că saltelele, toboganele, balustradele şi restul jucăriilor sunt confecţionate din materiale moi, iar copiii care petrec câteva ore de joacă aici nu se pot răni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii