Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antigudron SR100 - produs curăţare şi întreţinere centrale termice, cazane pe lemne, şemineuri, sobe, pentru eliminare gudron, funingine

ro

21 Feb, 2012 00:00 40671 Marime text

anti.jpg Daca nu se apelează la coşari pentru a curăţa coşurile de fum de funingine, gudroane depuse sau creuzet, acum sunt produse care ajută la îndepărtarea sau distrugerea funinginii din coş şi camera de ardere.
Este obligatoriu să se menţină coşul de fum curat şi funcţional deoarece funinginea se poate aprinde şi poate provoca incendii.

DE REŢINUT!

Un comportament preventiv vă salvează viaţa şi averea de furia flăcărilor unui incendiu.

Informaţii Antigudron SR100

Antigudron SR100 este un preparat pulbere uscată, special formulat pentru eliminarea în condiţii de siguranţă a funinginii şi gudronului din cazane şi sisteme de încălzire cu combustibil solid: centrale termice, şemineuri, sobe, cuptoare .

Produsul este foarte util şi în cazul schimbătoarelor de căldură din instalaţiile de încălzire bazate pe schimbul agentului termic apă / aer. Randamentul în sistemele de încălzire cu aer cald bazate pe schimbătoare de căldură este influenţat de depunerile de gudron; pierderile de căldură şi consumul suplimentar de combustibil fiind prima consecinţă negativă.

Depunerile de gudron, din centrale sau cazane, de 1 mm echivalează cu o pierdere de randament de 10% iar un strat de gudron de 3-4 mm duce la o scădere de 50% din randamentul cazanului respectiv, ajungând "să ardă combustibilul solid in gol".

Depunerile de gudron sunt distruse, în urma folosirii produsului Antigudron SR100 rămâne o zgură sau cenuşă ce se îndepărtează cu uşurinţă.

Mulţi utilizatori de centrale termice ştiu ce neplăcut şi frustrant este să nu poată deschide uşa focarului unde trebuie să alimenteze cu lemne, cărbuni, peleţi, etc, uşa se lipeşte din cauza gudronului, sau când se blochează clapetele de aer, sau palele ventilatorului sunt îngreunate de funingine. Toate aceste inconveniente dispar în urma folosirii produsului Antigudron SR100.

Antigudron SR100 distruge depozitele de gudron

Elimina riscul de incendii

Elimină riscul aprinderii gudronului si funinginii din cosul de fum

Reduce coroziunea din cazane termice, centrale, seminee, cosuri sau hornuri

Reduce costurile de curatare si intretinere

Creste randamentul centralelor

Îmbunătăţeşte transferul termic de căldură

Usor de aplicat şi de folosit.

40% dintre incendiile care au loc sunt cauzate de surse de încălzire defecte sau coşuri de fum necurăţate.

Produsul Antigudron SR100 - Coşarul Casei costă doar 10 lei/punga de 250 gr, ambalat la cutii de 1,5 kg ( 6 pungi 250gr): 60 lei/cutie. La comenzi peste 300 lei se asigură transport gratuit în orice localitate din România.

COMENZI: DAKY ROMANIA, Timişoara, Calea Stan Vidrighin nr.18, Timiş

Tel: 0356.411.995

Fax: 0356.41.21.05
0356.81.53.63

Mobil: 0722.32.84.44

Email: antigudron@gmail.com
comenzi@daky.ro

Mai multe informatii gasiti: http://www.antigudron.daky.ro/ sau http://www.daky.ro/.

Nu rataţi oferta sezonului, întreţineţi centralele printr-o curăţare în profunzime.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii