Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Yoghina Madalina a evadat

ro

23 Apr, 2004 00:00 2412 Marime text

Minora care a declarat ca a facut sex cu Bivolaru s-a intors in sanul MISA

Madalina Dumitru, adepta MISA care a indraznit sa sparga tacerea si sa declare ca a intretinut relatii sexuale si perversiuni cu Bivolaru, a fugit de la familia Iordache * In urma cu aproximativ o luna de zile, o comisie din cadrul DGPDC a hotarat ca Madalina sa fie luata in ingrijire de catre familia surorii ei * In tot acest timp, logodnicul fetei, Remus Lomos, a facut mari presiuni atat asupra DGPDC Constanta, cat si asupra tutorilor Madalinei * Familia Iordache le-a permis celor doi sa se intalneasca pana cand a aflat ca voiau sa se casatoreasca in secret * Miercuri seara, in jurul orei 20.30, Madalina a sarit gardul si a fugit, probabil insotita de Lomos * Duminica trecuta, Gregorian Bivolaru a fost vazut coborand dintr-o masina pe strada Tabla Butii, acolo unde locuieste familia Iordache

Dupa aproape o luna de zile in care Remus Lomos, logodnicul Madalinei Dumitru, sustinut de Miscarea pentru Integrare Spirituala in Absolut, coordonat din umbra Gregorian Bivolaru, s-a chinuit sa o ia pe fata din mediul familiei surorii ei, miercuri seara a reusit sa plece cu ea. Familia Iordache, cea pe care comisia Directiei pentru Protectia Drepturilor Copilului Constanta o desemnase sa aiba grija de Madalina pentru ca era singura care ar fi reusit sa o protejeze, a constatat cu stupoare, in jurul orei 20.30, ca fata nu mai era in casa. Marian Iordache, cumnatul Madalinei, povesteste ca, saptamana trecuta, a inteles ca toate plimbarile la care o lua Remus erau nu pentru recreerea lor, ci pentru a-si obtine actele necesare cununiei celor doi. "La inceput, Remus Lomos a venit la noi in casa, mi-a spus ca o iubeste sincer pe cumnata mea si ca ar dori sa nu le interzicem sa se vada, iar noi ne-am gandit ca poate nu ar fi rau sa-i lasam sa iasa impreuna, dar le-am cerut sa-mi lase actele, ca nu cumva sa fuga", ne-a declarat Marian Iordache. Impreuna cu cei doi logodnici mergeau in oras si potentialii viitori nasi, Constantin si Nadia Cojocaru, care complotau cum sa o "recupereze" pe Madalina din "ghearele" familiei care o avea in plasament. In momentul in care cumnatul fetei a descoperit ca Remus voia de fapt sa o ademeneasca pe Madalina si sa se casatoreasca pe ascuns cu ea, le-a interzis sa se mai vada. "Cand am inteles in ce constau iesirile lor si care erau scopurile, am luat hotararea de a nu le mai da permisiunea de a se intalni, i-am luat Madalinei telefonul si nu a mai iesit din casa decat insotita de unul dintre noi", povesteste Marian. Dupa acest incident, situatia parea a se fi detensionat, insa Remus Lomos continua sa mearga zilnic la DGPDC pentru a contesta decizia incredintarii Madalinei familiei surorii sale. De asemenea, Lomos statea in fiecare zi in masina, in fata casei familiei Iordache, si urmarea toate miscarile din zona. Suparat pentru ca nu mai putea sa o vada pe Madalina, si riscand astfel sa piarda controlul asupra ei, a inaintat Politiei o plangere in care ii acuza pe sotii Iordache ca o supun pe Madalina unui tratament inuman. In plangere Lomos se referea chiar la bataie si hartuire sexuala. In replica la aceste acuzatii, Florentina si Marian Iordache, sora si cumnatul adolescentei, au scris si ei cate o plangere prin care infirmau spusele lui Lomos si, in plus, reclamau disparitia Madalinei de la domiciliu.

"Madalina ne-a pacalit pe toti"

Dupa toata tevatura de saptamana trecuta cu Lomos, se parea ca adepta MISA isi acceptase soarta, dar, acum, tutorii ei legali isi dau seama ca au cazut in cursa pe care le-au intins-o Remus Lomos si Madalina. "Miercuri seara, pe la ora 20.30, foarte politicoasa, sora mea mi-a cerut sa-i fac ceva de mancare, iar eu am plecat la bucatarie; in acest rastimp, sotul meu, care statea pe canapea, mi-a spus ca Madalina s-a dus de trei ori la baie, ceea ce i s-a parut cam suspect, dar nu a dat mare importanta acestui fapt", marturiseste sora yoghinei, Florentina Iordache. Ultima data cand a mers la baie, fata nu s-a mai intors, iar familia ei a iesit speriata in strada sa vada pe unde ar putea fi. Ei se gandeau ca poate a iesit la poarta sa se uite dupa Remus, sau sa-i vorbeasca, pentru ca toata ziua acesta statuse in fata casei lor. "Am incercat sa o cautam, dar ne-am convins ca a avut un plan bine pus la punct cu Remus si familia Cojocaru, care au asteptat-o cu masina si, probabil, la un semnal stabilit intre ei, a sarit gardul, s-a urcat in masina si dusa a fost", a mai adaugat sora Madalinei. Cumnatul adeptei MISA este de parere ca, in tot timpul cat a stat la ei, aceasta a jucat teatru, incercand prin orice mijloace sa scape de sub tutela lor. Familiei Iordache nu-i vine sa creada in ce hal a ajuns Madalina, "parca are creierul spalat, pentru ea MISA si Bivolaru erau totul, are pentru acesta un cult, il adora, iar noi nu am reusit nicicum sa o convingem de contrariul lucrurilor". Ei sunt convinsi ca, odata luata, fata se va cununa cu Remus, iar ei vor pierde orice autoritate asupra Madalinei.

Biletul de adio

Cand au revenit din cautarile lor, intelegand ca nu o vor mai gasi, Florentina a descoperit in dormitorul Madalinei un bilet de ramas-bun: "Am plecat cu Remus pentru ca il iubesc, iar peste cativa ani poate ma veti intelege; va iubesc mult pe toti". In perioada in care a locuit la sora ei, Madalina a continuat sa faca exercitii de yoga, iar Florentina a observat ca in mintea adolescentei era numai sex. "Tot timpul se gandea la sex, spunea ca nu poate sa traiasca fara sex si consuma foarte multe ceaiuri; am gasit-o stand in cap, facand astfel yoga", marturiseste sora ei. De asemenea, Florentina Iordache declara ca, daca nu fugea cu Remus in modul in care a facut-o, tot nu se lasa pana nu pleca, pentru ca Madalina avea in cap ideea de a se infometa pentru a convinge autoritatile ca era prost ingrijita. "Am fost sub o presiune enorma din partea MISA, care prin Lomos ne-a mancat linistea; acum ne temem pentru ea, dar si pentru noi, deoarece nu stim cum se va sfarsi povestea asta, care este ca un cosmar", a mai spus Florentina. Familia Iordache nu crede ca mai exista ceva care sa o aduca inapoi pe Madalina. Asa-zisa poveste de dragoste dintre Madalina si Lomos pare a fi mai curand incercarea lui Bivolaru de a indeparta atentia de la acuzatiile de corupere de minori si perversiuni sexuale la care ar fi supus-o pe fata. In sprijinul acestei idei trebuie spus ca Gregorian Bivolaru a fost vazut in Constanta, pe data de 18 aprilie. El a coborat dintr-o masina marca Seat de culoare gri, cu numere de Bucuresti, chiar pe strada Tabla Butii, unde locuieste familia Iordache.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii