Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvaluiri.ro Primăria Eforie respinge toate încercările de denaturare a adevărului în privința romilor evacuați

ro

24 Oct, 2013 11:14 2173 Marime text
Indiferent de sprijinul acordat, romii din Eforie refuză integrarea

Prin intermediul unui comunicat de presă  lansat zilele trecute de autorităţile oraşului Eforie se precizează că acestea vor continua să aplice legea în cazul tuturor cetăţenilor care au  efectuat lucrări de construire, neautorizate în condițiile legilor în vigoare, pe domeniul public al localităţii.
În acest comunicat se precizează că orice ajutor venit din partea organizaţiilor neguvernamentale este binevenit în această situaţie, mai ales că până acum, de atâţia ani, Primăria Eforie este singura instituţie care face eforturi să rezolve această problemă.
În acest sens ONG-urile sunt așteptate să se alăture proiectelor începute încă din 2009 pentru construirea unor locuințe de necesitate pentru persoanele care îndeplinesc condițiile cerute de lege.

Un aticol de Ștefan KOSTOFF

Totodată,- este cuprins în comunicat- sunt respinse cu fermitate toate încercările de a denatura adevărul în privința acțiunilor legale ale Primăriei și de a instiga la nerespectarea legilor de către toate persoanele indiferent de naționalitate, etnie sau stare sociala.

Articolul integral pe Dezvaluiri.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii