Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:34 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrednic este? Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, a primit Crucea Sfântului Apostol Andrei (galerie foto + video)

ro

02 Dec, 2017 00:00 2252 Marime text
Vineri seara, începând cu ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța a avut loc concertul de muzică patriotică și colinde „Sus inima, români!”, susținut de Corala bărbătească ortodoxă „Armonia” (dirijor - arhid. lect. univ. dr. Ion Iulian Dumitru) și Muzica Militară a Forțelor Navale Române (dirijor - col. dr. Cornel Ignat). 
Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Tomisului, în parteneriat cu Statul Major al Forțelor Navale Române și ANCCSR.
În cadrul concertului, s-a dat citire unei Gramate Chiriarhale, potrivit căreia:

”Noi, Teodosie, din milia lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Tomisului,
Oferim
Domnului Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța
CRUCEA SFÂNTULUI APOSTOL ANDREI
Pentru activitate intensă și neobosită în ogorul dreptmăritoarei Biserici Ordtodoxe Române și pentru prodigioasa colaborare pe plan cultural și artistic cu Eparhia Noastră
Dat astăzi, 29 noiembrie 2017, 
Semnat 
Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului”

Cu acest prilej, s-a intonat „Vrednic este”.
Gheorghe Ungureanu a declarat pentru ZIUA de Constanța că a primit, pe scenă, în aplauzele celor prezenți în sală, cu mare emoție, Crucea Sfântului Apostol Andrei, dar cel mai emoționat a fost când s-a cântat pentru el „Vrednic este”!

Ti-a placut articolul?

Comentarii