Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei morți pe podul de la Ovidiu Detalii exclusive din dosar. Care au fost primele cuvinte ale inculpatului (galerie foto + video)

ro

27 Nov, 2018 00:00 6791 Marime text
Ionuţ Mane, de 33 de ani, din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, acuzat de producerea accidentului rutier din data de 21 noiembrie, soldat cu decesul a trei persoane (două femei şi un copil) şi rănirea gravă a alteia, cere să fie pus în libertate. Cel în cauză a contestat decizia Judecătoriei Constanţa prin intermediul căreia s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. Contestaţia inculpatului va fi soluţionată de judecătorii Tribunalului Constanţa. Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va fi definitivă.
 
Accidentul rutier a avut loc în seara zilei de 21 noiembrie, pe DN 2A, pe podul rutier de la Ovidiu care traversează Canalul Ovidiu-Poarta Albă.
 
Potrivit Cristinei Vasile, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţului Constanţa, un autoturism marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanţa, iar pe Podul rutier din zona localităţii Ovidiu a pătruns pe contrasens, unde a acroşat, cu partea stângă-faţă, un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar din sens invers. În urma impactului, autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat, iar evenimentul rutier s-a soldat cu decesul conducătoarei auto, al unei fetiţe de trei ani, copilul acesteia, şi al mamei conducătoarei auto, precum şi cu rănirea unei alte femei, toate din autoturismul care circula regulamentar. Mama şi minora sunt din Constanţa, iar bunica din localitatea Nicolae Bălcescu şi toate se aflau în autoturismul Hyundai.
 
Şoferul suspectat de producerea tragicului accident are 33 de ani, este din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, şi ar fi emanat halenă alcoolică. Mai mult decât atât, el a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins de un militar, aflat în timpul liber, şi de un poliţist.
 
Cu privire la acest aspect, avocatul inculpatului a declarat că această infracţiune (părăsirea locului accidentului) s-a produs pe fondul unui şoc psihic şi emoţionant extrem de puternic, care l-a determinat pe inculpat să nu mai fie coerent nici în gândire şi nici în mişcări, acesta mergând singur pe stradă, fiind de înţeles şocul inculpatului, având în vedere ce s-a întâmplat.
 
Inculpatul a precizat că îi pare sincer foarte rău şi regretă cele întâmplate.
 
Pe data de 22 noiembrie, Judecătoria Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Citeşte şi:
 
„Jale mare pe Podul Morţii de la Ovidiu” Aşa a început Sorin Ovidiu Bălan emisiunea Acces Direct pe filmarea Live de la ZIUA de Constanţa (galerie foto+video)

 
Șoferul care ar fi provocat accidentul de pe podul de la Ovidiu a fost arestat preventiv. Bărbatul era băut

 
Şoferul care a omorât trei oameni în accidentul de la ieşire din Ovidiu a fost reţinut pentru 24 de ore (video)

 
Accident Ovidiu - Constanţa. Sinteza tragicului eveniment. Mamă, fiica şi bunica băgate în pământ. Şoferul era băut. Oficial de la IPJ (galerie foto+video)

 
LIVE. Imagini de la eveniment. Carnagiu la ieşire din Ovidiu, pe pod. Trei victime, printre care o fetiță de 3 ani, decedate. Traficul, blocat în zonă (galerie foto+video)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii