Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Handbal Ionuț Pușcașu - „În repriza a doua a meciului cu Chrobry Glogow, am comis multe greșeli“

ro

22 Nov, 2023 14:44 1012 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța rămâne neînvinsă în Grupa H a European League, dar o face cu prețul unui egal, 29-29, în deplasarea de la KGHM Chrobry Glogow.
 
Formația poloneză a revenit în a doua repriză, după ce CSM Constanța a avut un avans de cinci goluri la pauză, și a egalat pe final.
 
După victoria celor de la Sporting CP în meciul cu Tatabanya, CSM Constanța se află pe primul loc cu 7p, urmată de Sporting CP cu 4p, Tatabanya 4p și Chrobry Glogow 1p, după patru etape.
 

Astfel, disputa pentru primul loc în grupă rămâne deschisă, iar meciul cu MOL Tatabanya va fi unul mai mult decât important, este mesajul CSM Constanța.

 

Pentru public a fost un meci uimitor, dar pentru noi nu a fost atât de bine. Am jucat foarte bine în prima repriză, dar în partea secundă am comis multe greșeli, iar din acest motiv am obținut doar un egal. Am fi vrut să câștigăm ambele puncte, dar acesta e sportul și acesta e rezultatul, a menționat Ionuț Puțcașu, antrenor secund la CSM Constanța.

 

E o competiție europeană și trebuie să fii conectat 100%. Acum e important să privim la următorul meci, cu Dinamo, în campionat, apoi ne gândim la partida cu Tatabanya, de la Constanța, a spus și pivotul Gaston Mourino.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
CSM Constanța, lider neînvins după patru etape în grupa H a European League (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii