Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaţiu verde de pe strada Soveja, vizavi de City Park Mall Constanţa, sacrificat pentru o investiţie imobiliară. Ce declară APM Constanţa (galerie foto)

ro

15 Aug, 2018 00:00 3699 Marime text
Eugen Atanase, care prezentase la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „PUZ pentru zona delimitată de bulevardul Alexandru Lăpuşeanu, strada Soveja, alei carosabile“, a primit răspuns de la instituţie.
 
Astfel, în urma parcurgerii etapei de încadrare a şedinţei APM Constanţa din data de 18 iulie, s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare fără aviz de mediu. Cei interesaţi pot depune comentarii privind decizia de încadrare la APM Constanţa.
 
Precizăm că terenul este situat pe strada Soveja, vizavi de centul comercial City Park Mall Constanţa.
 
Reamintim că, în luna septembrie 2016, notarii constănţeni Eugen George AnastaseAgnes Alina Anastase şi Monica Manu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpuneanu, aleea Cameliei, aleea Brânduşelor, strada Mioriţei, aleea Magnoliei, aleea Voinicului şi strada Primăverii, conform Avizului de oportunitate nr. 109028/13.07.20,14 şi anexei la Certificatul de urbanism nr. 3567/13.11.2014, emise de Primăria municipiului Constanţa. Zona studiată prin PUZ are suprafaţa de zece hectare şi cuprinde cele două amplasamente/parcele care au generat studiul PUZ-ului şi vecinătăţile acestora, conform limitelor zonelor de reglementare aprobate prin PUZ.
 
Amplasamentele care au generat studiul PUZ-ul sunt reglementate prin prezenta documentaţie şi au fost denumite, din motive operaţionale, A1 şi A2. Amplasamentul A1, strada Soveja nr. 27B şi 27C, se află în proprietatea privată a lui George Anastase şi a lui Agnes Alina Anastase şi are o suprafaţă de 473 mp. În prezent, terenul este liber, fără construcţii.
 
Vecinii amplasamentului A1 sunt: la nord - strada Soveja, la sud - teren Primăria Constanţa, la est - teren Primăria Constanţa, la vest - teren Primăria Constanţa, blocul X1 P+4E. Pentru amplasamentul A1 se propune o clădire de locuinţe colective S+P+4, cu spaţii comerciale/alimentaţie publică la parter şi posibilitatea amenajării de birouri la etajul 1.
 
Cel de-al doilea amplasament, A2, situat pe strada Soveja nr. 19A, este proprietatea privată a Monicăi Manu. Terenul, care are o suprafaţă de 246,35 mp, este liber de construcţii. Vecinii amplasamentului A2 sunt: la nord - strada Soveja, la sud - strada Mioriţa, la est - AJOFM Constanţa, clădire D+P+3 etaje, la vest - SC Eda Com Impex SRL, locuinţă P+1+M. Pentru amplasamentul A2 se propune o clădire de locuinţe colective D+P+3, cu spaţii comerciale/servicii la parter.
 
Citeşte şi:
 
Doi notari investesc pe strada Soveja Un bloc de patru etaje vizavi de City Park Mall, unul de trei în coasta AJOFM
 
Doi notari publici „deschid“ 2016 în materie de investiţii imobiliare Un bloc de şase etaje şi altul de trei ar putea fi construite în zona City Mall (galerie foto)
 
Pe spaţiul verde Notarii publici din Constanţa Agnes Alina şi Eugen George Anastase vor un bloc vizavi de City Mall (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii