Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces pe bani Confort Urban şi-a chemat în instanţă patru foşti directori. Cum s-a terminat totul

ro

12 Dec, 2018 00:00 3592 Marime text
Final de proces în dosarul 15/118/2018, unde SC Confort Urban SRL (societate cu capital integral de stat, care are ca asociat unic Consiliul Local al Municipiului Constanţa) a chemat în instanţă patru foşti directori: Ioan Tonoiu, Eugenia Aldea, Cristinel Viorel Farcaş şi Mihaela Claudia Vladu.
 
Potrivit documentelor oficiale, SC Confort Urban SRL a solicitat judecătorilor obligarea celor patru foşti directori, în solidar, la plata sumei de 3.093,71 de lei reprezentând prejudiciu constatat de Camera de Conturi Constanţa, la pct. II. 6 din Decizia nr. 6/09 ianuarie 2015.
 
Pe data de 25 aprilie 2018, Tribunalul Constanţa, în primă instanţă, a decis să respingă acţiunea promovată de SC Confort Urban SRL, ca prescrisă. Decizia Tribunalului Constanţa a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa de către oficialii Confort Urban SRL, însă fără succes. Pe data de 10 decembrie, Curtea de Apel Constanţa a respins cererea de repunere în termen, respingând apelul Confort Urban ca fiind tardiv formulat.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii