Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fi nunta anului la Constanţa? Anca Nedea, de la Iaki, şi Aurelian Pavel, de la Crimă Organizată, se cunună religios. Iată când

ro

18 May, 2013 00:00 8322 Marime text
Anca Nedea, managerul  hotelului Iaki, din Mamaia, şi comisarul şef Aurelian Pavel, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa, se pregătesc de nuntă.

Evenimentul va avea loc pe data de 1 iunie, după cum ne-a comunicat ginerică, refuzând să ofere mai multe detalii. Din surse sigure ştim însă că nunta va avea loc la clubul Fratelli din staţiunea Mamaia. Totuşi Anca Nedea ne-a anunţat că va trimite un comunicat cu detaliile evenimentului. „Veţi primi comunicat de presă pentru nuntă şi cu vip-urile din lista de invitaţi. Vom da declaraţii atunci, în preajmă”,  a precizat Anca Nedea.
Reamintim că însurăţeii au spus „Da”, în faţa ofiţerului de stare civilă, pe 8 septembrie 2012, pe plaja Crazy, din staţiunea Mamaia. Au avut două perechi de naşi: preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, omul de afaceri Nicolae Bucovală şi soţia acestuia, precum şi un cunoscut medic din Bucureşti. După căsătoria civilă, mirii au petrecut luna de miere la Paris.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii