Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptă între actualul şef şi un comisar de la Garda Financiară Şefia Gărzii de Mediu Constanţa se tranşează, azi, la Bucureşti

ro

05 Mar, 2013 22:47 4213 Marime text
Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează în zilele de 4 şi 6 martie concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de comisar şef din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa. Proba scrisă a avut loc pe data de 4 martie, la sediul Comisariatului General al Gărzii Naţionale de Mediu. În cursul zilei de azi, candidaţii vor susţine interviul.

Potrivit datelor furnizate de Garda Naţională de Mediu - Comisariatul General, la concursul pentru ocuparea funcţiei de comisar şef al Comisariatului Judeţean Constanţa s-au înscris doi candidaţi: Costel Papin şi Marian Cristian Râşnoveanu. „Cei doi candidaţi fost admişi la proba de selecţie a dosarelor, în data de 27.02.2013, întrucât au îndeplinit condiţiile de participare la concurs, atât în ceea ce priveşte studiile (studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă) cât şi vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice (minimum doi ani). La această dată, concursul este în desfăşurare. Candidaţii au susţinut proba scrisă în data de 04.03.2013, urmând ca proba de interviu să fie susţinută în data de 06.03.2013”, au declarat reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu. În acest moment, funcţia de conducere de la Garda de Mediu Constanţa este deţinută de Marian Râşnoveanu, care în octombrie anul trecut a luat locul fostului şef al Gărzii de Mediu Constanţa, Vasile Petro. Marian Râşnoveanu are 36 de ani, el fiind până la numirea în noua funcţie, şef Serviciu Comercial în cadrul Poliţiei Locale Constanţa. L-am contactat telefonic pe actualul comisar-şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Constanţa, care ne-a ripostat iritat „Cum vă permiteţi să mă întrebaţi aşa ceva!?”, probabil fiindu-i frică de contracandidatul său Costel Papin, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii