Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inca un contract pentru SOTI Cable Neptun?!

ro

17 Apr, 2010 02:44 2300 Marime text
deschidere_1.jpgSCIL Confort Urban scoate la licitaţie serviciul de mediatizare a lucrărilor de drumuri din municipiul Constanta, în ziare locale şi naţionale, posturi de radio locale şi posturi TV locale.

asfaltare.jpgPotrivit anunţului de participare publicat de Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), câştigătorul licitaţiei se va ocupa cu mediatizarea activităţilor şi acţiunilor pe care le desfăşoară SCIL, în presa locală şi centrală, televiziune şi radio, în cadrul programului de reparare şi ranforsare a tramei stradale. Valoarea estimativă a contractului este de 410.000 de lei, pentru şase luni, de la 1 iunie, până la 31 decembrie, anul acesta. Anunţul de participate mai arată că ofertanţii trebuie să depună mai multe declaraţii pe propria răspundere, certificate, dar şi „CV pentru personalul de conducere responsabil pentru îndeplinirea contractului". Agenţii economici mai sunt nevoiţi să prezinte informaţii despre dotările, utilajele şi echipamentele tehnice pe care le deţin. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 mai a.c., iar perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină oferta este 5 august. În mod surprinzător pentru astfel de afaceri, contractul poate fi subcontractat, dar cu anumite „pretenţii" din partea SCIL Confort Urban. Potrivit Luciei Andrei, reprezentantă a societăţii subordonate Primăriei şi persoană de contact indicată de anunţul de participare, toate informaţiile necesare pot fi regăsite în anunţ, totul fiind foarte clar. „Da, da... poate fi subcontractat contractul în condiţiile legii", a spus angajata SCIL. Lucia Andrei a mai precizat că anul trecut, banii de la Confort Urban şi publicitatea pentru „ctitoririle" din domeniul asfaltului ale administraţiei Mazăre au ajuns la SOTI Cable Neptun, firmă administrată de Sorin-Gabriel Strutinsky, partenerul de afaceri al primarului Radu Mazăre şi al preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constanteanu 18 Apr, 2010 17:15 ce mai stiti despre Constructia Variantei de ocolire a Municipiului Constanta ????? ce mai stiti despre autostrada cernavoda - constanta ?????