Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Firma unui fost consilier din Primăria București investește pe litoral! A primit undă verde de la Mediu

ro

16 Aug, 2023 18:00 1634 Marime text
foto: Unsplash
  • Panorama Lake SRL ridică imobil de vacanță la Neptun, județul Constanța
  • Firma este administrată de Silviu Văduva și Robert Ion Erbașu
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul celor de la Panorama Lake SRL.
 
 
Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare, pentru proiectul: „Construire imobil apartamente de vacanță în regim de înălțime 2S+P+2E, împrejmuire și amenajare teren, branșamente și utilități, cu respectarea prevederilor Regulamentului Local de Urbanism aferent PUG”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Mangalia, loc. Neptun, str. Trandafirilor, nr. 16J.
 
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 20.08.2023.
 

Panorama Lake SRL



Firma a avut un profit impresionant în anul 2022 – 1,44 milioane lei, în creștere cu peste 800% față de anul precedent, la un număr de 12 salariați și o cifră de afaceri de 3,7 milioane lei. Societatea a fost fondată în anul 2018. Sediul social este pe șoseaua București-Târgoviște nr. 4A, București. Asociați în firmă sunt Erbașu Adina – 50%, Văduva Alexandrina – 45% și Raluca Adriana Gheorghe – 5%. Iar administrator în firmă sunt Ion Robert Erbașu, vărul fraților Cristian și Alexandru Erbașu, proprietarii Construcții Erbașu. și Silviu Văduvă – fost consilier local în cadrul Primăriei Municipiului București.

 
Adina Erbașu mai apare în firmele Eir Dezvoltare Imobiliară SRL și Northside Park Tower SRL. Gheorghe Raluca Adriana apare în Star Ral SRL și Per Aspera Solutions SRL. Alexandrina Văduva apare în Construcții Civile Premium SRL, Northside Park Tower SRL, cât și în Deko Style International SRL. Ion Robert Erbașu este asociat și în Eurocalze Trading SRL, Normal Romania SRL, Eir Dezvoltare Imobiliară SRL și Eir Agro Consult SRL. Silviu Văduva apare în Global Property Research SRL, Per Aspera Solutions SRL, Construcții Civile Premium SRL, cât și în Beton Trăznet SRL, dar și administrator în Electrocentrale București SA și Compania Municipală Energetică Servicii București SA.

 
Silviu Văduva este, la ora actuală, atât președinte al CA al Companiei Municipale Energetica Servicii București, cât și vicepreședinte al organizației PNL Sector 1. Între anii 2016 – 2021, a fost consilier general al Primăriei Municipiului București. Tatăl său, generalul de brigadă, în rezervă Gheorghe Văduva, este președinte al asociației jurnaliștilor militari profesioniști Presamil și redactor-șef al revistei Univers Strategic.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Porto del Sole SRL își schimbă obiectul principal de activitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii