Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Cum arată viitorul magazin Hornbach din Constanța? Stadiul lucrărilor

ro

26 Aug, 2022 00:00 9824 Marime text
  • În „Galeria Foto” puteți vizualiza mai multe imagini cu viitorul magazine Hornbach de pe bulevardul Aurel Vlaicu
 
Lucrările la viitorul magazine Hornbach din Constanța înaintează cu rapiditate. În ultimul an au fost emise mai multe documente de urbanism pentru lucrările efectuate pentru a se deschide primul magazin din lanțul austriac la Constanța.


 
Cel mai recent, Primăria Constanța a eliberat o nouă autorizație de construire pentru Hornbach Centrala SRL. Mai exact, prin AC 769 din data de 17 august 2022,se aprobă modificarea proiect în curs de execuție autorizat cu AC nr.970/15.12.2021 prin schimbare schimbare soluție tehnică de fundare totem publicitar, schimbare soluție tehnică bazin îngropat de retenție apă pluvială, recomartimentare cameră pompe, implementare uși și ferestre exterioare magazin.


Documentul are o valabilitate de 24 de luni.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, APM Constanța a decis că „Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” pentru proiectul: „Reconfigurare sens giratoriu dintre bulevardul Aurel Vlaicu – Str. Nicolae Filimon, accese la centrul comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 158, semnalizare rutieră, lucrări edilitare, amenajare spații verzi, organizare de șantier”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, b-dul Aurel Vlaicu, tronson 2 (intersecție cu Nicolae Filimon și Interioară 4); Aurel Vlaicu nr. 158, județul Constanța.
 

Prin AC 725 din data de 3 august 2022, societatea menționată a primit acordul municipalității pentru implementarea proiectului „Reconfigurare sens giratoriu dintre bulevardul Aurel Vlaicu – Str. Nicolae Filimon, accese la centrul comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 158, semnalizare rutieră, lucrări edilitare, amenajare spații verzi, organizare de șantier”. Documentul este valabil 24 de luni și este propus a fi amplasat în municipiul Constanța, b-dul Aurel Vlaicu, tronson 2 (intersecție cu Nicolae Filimon și Interioară 4); Aurel Vlaicu nr. 158, județul Constanța.


Vă reamintim, prin AC 970 din data de 15 decembrie 2021, Gabriela Botez prin Hornbach Centrala SRL dorește edificarea unei hale centru comercial, accese noi în incintă și platforme, amplasare elemente semnalistă și reclamă, împrejmuire și spații verzi.   
 
Amintim că, prin AC 771 din 29 septembrie 2021, Hornbach Centrala SRL a primit girul primăriei pentru organizarea de șantier pentru lucrarea „Construire hală centru comercial, accese noi în incintă, parcare, drumuri de incintă și platforme, amplasare elemente semnalistică și reclamă, împrejmuire și spații verzi”, proiect ce va fi amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 158, din Constanța.

Despre Hornbach Centrala SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în satul Domnești, comuna Domnești, pe strada Hornbach, din județul Ilfov. Asociați în firmă sunt Hornbach Baumarkt GMbH, cu sediul social în Austria, cu o cotă de participare de 98,31% și Hornbach Baumarkt Aktiengesellschaft, care are o cotă de participare de 1,67%.  Administrator sunt Claudia Anca Ioan, Horia Rusu Mugurel, iar împuterniciți sunt Manfred Georg Kummer și Thomas Wieder.
 
În anul 2021, firma a raportat 1000 de salariați, la o cifră de afaceri de 1.297.606.909 lei, cu un profit de 55.226.671 lei. Compania Hornbach Centrala SRL a încheiat 9210 contracte de achiziții publice in valoare totală de 6.595.231,02 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria a eliberat o nouă autorizație de construire pentru Hornbach Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii