Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:16 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filiala locală are o nouă conducere Cine este Geany-Raimond Ioniţă, noul şef al UNPR municipiu

ro

13 Jan, 2012 03:05 5474 Marime text

DESCHIDERE_geani_sigla_unpr.jpg„Noi, ca organizaţie, ne vom reorganiza şi ne vom pregăti pentru alegeri, aşa cum este normal"

Filiala municipală a UNPR are, de ieri, o nouă conducere. În mare taină, vara trecută, Biroul Permanent Judeţean a dizolvat Biroul Permanent Municipal, condus de medicul legist Mihai Onciu.

„Lucrurile sunt vechi, din vară. Nu vreau să comentez prea multe, dar eu cred că a fost nestatutar ce s-a întâmplat. Am făcut atunci un material către conducerea centrală a partidului, dar nu am primit nici până acum un răspuns şi mi-a fost clar", a declarat Onciu, care susţine că încă este membru al UNPR. Aşadar, ieri, la Olimp, a fost aleasă noua conducere a organizaţiei Constanţa.Lider este fostul PNL-ist Geany-Raimond Ioniţă, vicepreşedinţi sunt Cristian Fuior, Radu Cornel, Valeriu Ene şi Costel Sava, iar secretar general este Nicolae Căciuloiu, fratele regretatului Gabriel Căciuloiu. Noul preşedinte al UNPR municipiu este un apropiat al fostului prefect Dănuţ Culeţu, despre care spune că şi l-ar dori coleg de partid. Însă deocamdată visul nu i se va realiza. „Aş vrea, mi-aş dori, dar nu este posibil deocamdată. Domnul Culeţu s-a retras din politică, are o funcţie foarte bună la o bancă din Bucureşti. Dar... cine ştie. Dânsul îmi cunoaşte dorinţa", a spus Geany-Raimond Ioniţă. Noul lider zice că propunerea de a conduce organizaţia a venit din partea colegilor de partid. Din UNPR face parte de anul trecut şi a părăsit PNL-ul pentru că „nu se mai regăsea în acest partid".

„Ne pregătim pentru alegeri"

Geani_sediu_UNPR_10.jpgEste căsătorit, are doi copii şi a absolvit Liceul Industrial de Marină în 1984. În 2007 a absolvit studiile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Spiru Haret. Ioniţă lucrează în mediul privat şi spune că nu a avut ocazia să facă afaceri cu statul. Ioniţă consideră că nu va fi candidatul UNPR la Primăria Constanţa, mai ales că partidul face parte dintr-o alianţă. Însă, deocamdată, nimic nu este bătut în cuie: „Noi, ca organizaţie, ne vom reorganiza şi ne vom pregăti pentru alegeri, aşa cum este normal". Potrivit Registrului Comerţului, Geany-Raimond Ioniţă, născut în Constanţa pe 21.08.1966, fiul lui Marcel şi al Agripinei, este implicat în societăţile Top Finance International Leasing, Topcar Centerm Decolux International, Tomis Galaxy Distribution, Europea Construzioni, Agrofour Ovidiu, Euro Metal International, 1 Class Developer, Eurofier International şi Sturion Aqua Tech. În 2003, alături de Mircea-Gabriel Trifu şi de Leonard Budescan, Ioniţă punea bazele societăţii Indoor Group, cu sediul pe bulevardul I. C. Brătianu nr. 214.

Afaceri cu fiul prefectului


Un an mai târziu înfiinţa Biotech Recycle, cu Marius Hoştină, iar în 2005 - Activ Junior, cu Daniel Ivanov. Cu acelaşi Ivanov punea bazele, în 2005, societăţii Activ Management. Şi Tomis Galaxy Distribution a luat naştere în 2005. Ioniţă s-a asociat atunci cu George Bobaru şi cu Maria Ivan.
În 2006, noul preşedinte al UNPR municipiu intra, în locul liberaluluI Constantin Matei, în societatea Agrofour Ovidiu, unde-i avea ca asociaţi pe Aurelian Ceauş, Emil Ion Ciorîia şi Baiazid Memiş. Un an mai târziu, Ioniţă, alături de Dragoş-Valeriu Nistoroiu, li se alătură în SC Topcar Services SRL lui Geo Iulian Bolboceanu şi lui Cristian Cioacă. De altfel, grupul afaceristic se va păstra în timp. Bolboceanu, Nistoroiu şi Ioniţă înfiinţează în 2008 Sturion Aquatech. În acelaşi an, Geany intră, în locul Oanei-Valentina Deian, în Topcar Center, alături de Cristian Cioacă şi de Geo Iulian Bolboceanu. 2009 marchează înfiinţarea 1 Class Developer, cu următorii fondatori: Bolboceanu, Ioniţă, Nistoroiu, David Yaes şi Melih Ozgur. Un an mai târziu, Cioacă, Ioniţă şi Nistoroiu, alături de Abdulamit Ghiuner, înfiinţează Top Finance International Leasing. SC Eurofier International SRL a fost deschisă tot în 2009 de asociaţii Ştefan Culeţu (fiul fostului prefect), Geany-Raimond Ioniţă şi Adrian Lupeş.

Ti-a placut articolul?

Comentarii