Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele de la tara, mai petrecarete decat orasencele

ro

07 Mar, 2009 01:50 7444 Marime text

DESCHIDERE_hora_femei.jpg„Cele mai mişto petreceri sunt cele între femei. La un moment dat, nici nu vroiam să aud de ele, însă mi-am dat seama că se distrează foarte bine femeile între ele"

Ziua Femeilor aduce după sine, în fiecare an, chermezele puse la cale de damele avide după distracţie. Stripperi, râuri de şampanie, tratamente cosmetice „de fiţe" sau, pur şi simplu, o petrecere pe cinste sunt modalităţile cele mai des folosite pentru doamne pentru a se distra de 8 martie. Numai că evidenţa ne demonstrează că fetele din judeţ se distrează mult mai bine decât cele de la municipiu şi sunt dispuse să uite de soţ şi familie pentru o seară de distracţie. Că doar o dată-n an este Ziua Femeii.
Spre exemplu, „fata de oraş" Antonella Marinescu, deputat PSD şi fost consilier local, nu va avea prilejul să-şi petreacă ziua în compania fetelor. Astăzi se va întâlni cu „surorile" într-ale doctrinei politice şi vor petrece la restaurantul Aurora din Mamaia. „Ieri am dus flori la Azilul de bătrâni şi la maternitate. Astăzi ne întâlnim cu fetele de la partid, atât de la judeţ, cât şi de la municipiu. Este primul an în care Organizaţia judeţeană şi cea municipală a PSD au o petrecere comună de 8 Martie. În rest, voi petrece duminica în familie (râde). Voi face de mâncare pentru ai mei, pentru că asta este pasiunea mea. Deja am pregătit şi meniul, pentru că mi-au spus de ce le este poftă", a declarat una dintre cele mai sexy deputate. A adăugat că mâine va fi şi zi de preparare a mucenicilor, pentru că luni se întoarce la Bucureşti şi trebuie să lase totul în ordine acasă. „Vreau să stau mai mult cu ei, pentru că şi aşa sunt plecată mult timp", a mai spus blonda Antonella. Deputatul a mărturisit, însă, că „cele mai mişto petreceri sunt cele între femei. La un moment dat, nici nu vroiam să aud de ele, însă mi-am dat seama că se distrează foarte bine femeile între ele". Colega sa de la Camera Deputaţilor, Maria Stavrositu, este la fel de casnică. Va petrece duminică alături de colegele de partid şi va sta cu familia. Prietenele şi le-a chemat la petrecerea democrat-liberalilor, pentru a îmbina plăcutul cu utilul. Şi în cazul Mariei Stavrositu auzim aceleaşi probleme: „Stau prea puţin acasă". Nici secretarul Consiliului Judeţean, Mariana Belu, nu va părăsi căminul conjugal de Ziua Femeii, mai ales că nu îi plac „sindrofiile între femei". „Voi face mâncare bună, ceva mai deosebit şi voi sta cu familia mea. Cred că este cel mai frumos mod de a petrece 8 martie", a mai spus Mariana Belu. Nici consilierul judeţean Cristina Brânzoi nu are nimic în plan, în afara petrecerii organizate de partid, care va avea loc mâine, la barul Melody din Mamaia.

petrecere_8_martie_femei_13.jpgDoamnele din Ciocârlia, la Poiana Braşov

Şi femeile din judeţ sărbătoresc 8 Martie cum se cuvine. La Ciocârlia, primarul Traian Dragomir ne-a declarat că în jur 60 de doamne din localitate pleacă la Poiana Braşov, pe propria cheltuială, iar alte 30 merg la restaurantul „Tanţa şi Costel" din Medgidia. Pentru că nu toate şi-au putut permite un aşa lux, o dată pe an, primăria a pus la dispoziţie Căminul Cultural din localitate pentru ca acestea să se simtă bine, oferindu-le însă băutura şi muzica. 
Primăria Comana, reprezentată de primarul Ion Adam, pune la dispoziţia a 250 de femei din localitate, pe lângă spaţiul de petrecere, Căminul Cultural, şi jumătate din suma de care au nevoie pentru toate necesare petrecerii, cealaltă fiind suportată de agenţii economici. Simbolic, doamnele din Comana vor plăti la intrare cinci lei.
La Eforie, primarul Ovidiu Brăiloiu a celebrat femeia şi pe 5 martie şi o va face şi pe 8 martie, la Hanul „Hora". În prima zi, au petrecut 150 de femei, iar mâine, alte 200 vor ciocni un pahar de şampanie.
La Albeşti, primarul Gheorghe Moldovan va organiza, astăzi, la Căminul Cultural, un bal la care sunt invitate toate reprezentantele sexului frumos din comună. Cele care îşi permit pleacă la vecinii bulgari, unde au fost şi anii trecuţi şi au avut parte de o petrecere de pomină.

Afectaţi de criză

La Poarta Albă, reabilitarea Căminului Cultural nu mai permite organizarea unei chindii în cinstea zilei de 8 Martie. Din acest motiv, femeile se vor mulţumi doar cu flori din partea primarului Vasile Delicoti.
În Costineşti, anul acesta, femeile vor trebui să sărbătorească, fiecare, în maniera proprie, pentru că primăria nu are bani alocaţi pentru distracţia din acest an. Criza este de vină. Este şi cazul oraşului Ovidiu. Primarul Dumitru Bocai va împărţi doar flori doamnelor. „Mi se pare nefiresc să cheltuim atâţi bani, având în vedere că anul acesta am încercat să reducem cheltuielile. Am oferit doar flori doamnelor şi domnişoarelor", ne-a declarat el. Şi primarul comunei Corbu, Marian Gălbinaşu, a oferit flori însoţite de cele mai clade urări doamnelor şi domnişoarelor din comună.

{mos_ri:Ziua Femeilor}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex-x 31 May, 2009 08:51 vreau si eu pozele de la shoul de stripptease. alex_xxx_1986 e id meu de mess.