Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:33 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău - „Încheiem anul fără presiunea că se va opri căldura!“

ro

23 Dec, 2016 00:00 2046 Marime text
Sala Remus Opreanu a găzduit ieri şedinţa de îndată a Consiliului Local Municipal Constanţa. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre ce a vizat modificarea art. 2 din HCL nr 355/2016 privind aprobarea contractării şi garantării unei finanţări rambursabile externe.
 
În urma votului, proiectul a fost aprobat.
 
„În ceea ce priveşte proiectul aprobat azi, a fost modificat din textul hotărârii sintagma CLM «îşi insuşeşte» proiectul privind împrumutul cu sintagma CLM «aprobă» proiectul privind împrumutul rambursabil de 100.000.000 lei“, a mai explicat primarul Constanţei, Decebal Făgădău.
 
„Vrem să evităm insolvenţa RATC“
Un nou operator de transport şi o flotă de autobuze de top până în 2018

 
În timpul conferinţei de presă organizate după şedinţă, Decebal Făgădău a dat declaraţii cu privire la banii pe care Constanţa i-a primit prin hotărâre de Guvern ieri, pentru asigurarea alimentării cu energie termică în sistem centralizat din fondul de rezerva bugetară al guvernului. Este vorba de 25 de milioane de lei primiţi pentru municipiul Constanţa.
 
„Apreciez că pe ultima sută de metri, Guvernul s-a decis să ia nişte măsuri corecte. Sigur că, dacă i-am fi primit mai devreme, am fi putut cumpăra combustibil mai ieftin, dar trebuie să ne mulţumim că am primit aceşti bani. Încheiem anul fără presiunea că se va opri căldura. Mă bucur că avem caldură şi că preţul este cel pe care l-am promis. Pe perioada întregului mandat, acesta va fi preţul la energia termică“, a mai adăugat Decebal Făgădău.
 
În altă ordine de idei, Decebal Făgădău, edilul municipiului Constanţa, a vorbit ieri şi despre propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de prim-ministru, Sevil Shhaideh, fostă angajată a Consiliului Judeţean Constanţa:
 
„Nu ştiam că va fi desemnată ca premier. Mă bucur pentru nominalizare. M-aş uita la sprijinul pe care îl are această nominalizare. Nominalizare care sparge multe bariere - prima femeie, este de-a noastră, şi este venită din administraţie publică, care ştie ce înseamnă administraţia privată. Mă bucur din suflet pentru această nominalizare, mă bucură susţinearea pe care o are Sevil din partea preşedintelui Liviu Dragnea, care trebuie să recunoaştem că este căştigătorul alegerilor. Liviu Drangea nu s-a consultat cu organizaţia judeţeană cand a facut această nominalizare. Doamna Sevil Shhaideh nu va susţine mai mult judeţul Constanţa, ci va susţine echilibrat toate judeţele ţării. Ştiu că este un om echilibrat, care nu are parti pris-uri cu nimeni, este un om corect şi foarte muncitor“, a mai precizat Făgădău.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii