Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:48 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celentano, Aspirina, Ardiles, Giani, eroii din Mamaia Vice Cine sunt colegii lui Mazăre din „Las fierbinţi” (galerie foto)

ro

30 Mar, 2013 00:00 7537 Marime text
Radu Mazăre se apucă de film. Pelicula se va numi Mamaia Vice, iar Mazăre va interpreta rolul şefului Poliţiei Mamaia. Edilul şef susţine că îi va avea colegi pe actorii din Las fierbinţi. Aşadar, în noul serial, Mazăre va împărţi acelaşi platou de filmare cu actori foarte cunoscuţi care au jucat şi în alte filme sau producţii de televiziune de succes. Vorbim de Gheorghe Ifrim, Costi Dita, Adrian Vancica, Leonid Doni sau Mihai Bobonete. Un alt artist care ridică cota serialului Las fierbinţi şi pe care Mazăre îl va avea coleg în Mamaia Vice, este Mihai Mărgineanu.

Dar cine sunt colegii edilului şef şi ce roluri interpretează aceştia în Las fierbinţi?

Celentano (Adrian Vancica) este beţivul satului, care emite multe „filozofii” ale vieţii, în special în cârciuma lui Bobiţă. Aspirina (Mirela Oprişor) este femeia uşoară din sat. Ardiles (Mihai Mărgineanu) este cel care urmăreşte poveştile şi pe care le cântă. Vasile Ruscan (Gheorghe Ifrim) joacă în Las Fierbinţi rolul viceprimarului, viitor primar, „il capo di tutti capi”, fiind un profitor prin definiţie, care este preocupat de bunăstarea personală şi de prestigiul său în sat. Giani (Costi Diţă) este şmecheraşul prin excelenţă, în timp ce Bobiţă (Mihai Bobonete), oricând cu o replică şfichiuitoare pe buze, este patronul crâşmei locale. Dorel (Mihai Rait Dragomir) este fratele autist, dar genial, al lui Bobiţă. Robi (Leonid Doni) este poliţistul sârguincios şi tipicar al comunităţii.

Geanina (Anca Dumitra) este „prostuţa de la ţară” este fiica fostului primar, Mitică Coman. Chiar dacă nu mai este primar, Mitică Coman (Radu Gabriel), rămâne cu reflexul omului de acţiune, lucru care îl determină să se implice mai departe în treburile satului. Doru (Iulian Postelnicu) este învăţătorul satului, exigent cu elevii, tipicar, pedant, calculat, timorat.

Iată şi un link unde puteţi viziona unul din episoadele serialului de comedie Las fierbinţi difuzat de Pro TV.

Ti-a placut articolul?

Comentarii