Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Trentea, agent imobiliar pentru Virginia Stefanica (galerie foto)

ro

27 Oct, 2009 20:20 6807 Marime text
deschidere.jpgŞefă la Serviciul Public de Impozite şi Taxe Locale, plecată la Ministerul Mediului pe urmele lui Nicolae Nemirschi, apoi reîntoarsă la SPIT, Virginia Ştefănică vrea să facă afaceri imobiliare fix în an de criză

Pe site-ul www.magazinuldecase.ro am găsit un anunţ de vânzare a unui apartament cu 3 camere, într-un bloc cu 5 etaje de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

Însă, pe lângă o prezentare frumoasă, persoana de contact, denumită proprietar pe pagina de Internet, este, spre surprinderea noastră, Carmen Trentea, cea care i-a ţinut locul cald Virginiei Ştefănică la conducerea SPIT, pe perioada detaşării la Ministerul Mediului. Neînţelegând la bun început al cui este de fapt duplexul, am fost să vedem blocul în care, se spune pe site, ar avea un apartament de vânzare Carmen Trentea. Şi asta, mai ales pentru că declaraţia de avere a lui Trentea nu conţine un asemenea bun. Şi când, ce să vezi?! Surpriză: apartamentul este trecut în fişa de întreţinere pe numele Virginiei Ştefănică. Cu alte cuvinte, adjuncta de la SPIT face şi muncă de agent imobiliar în numele şefei, că doar aşa se poartă în instituţiile constănţene, ca angajaţii să lucreze şi pe plan privat pentru şefi.

9.jpgDe unde atâţia bani?!

O privire mai atentă pe site-ul cu anunţul nu ne face doar să ne întrebăm de ce Trentea face şi munci suplimentare pentru Virginia, ci şi de unde are un funcţionar public, cu un venit anual de 169.607 lei, potrivit declaraţiei de avere, bani să-şi amenajeze casa aşa cum a făcut-o şefa Taxelor Locale şi Impozitelor. „Situat într-un bloc de patru etaje, mansardat în 2008, duplexul are realizate toate actele necesare vânzării şi dispune de vedere stradală, balcoane incluse în camere, închise cu tâmplărie PVC şi geam termopan. Dotările includ aer condiţionat, apometre, repartitoare căldură, uşă metalică, gresie şi faianţă, parchet laminat, tavan fals, arcade, spoturi, cablu tv, Internet şi telefon fix. Renovat în totalitate în 2008, duplexul are centrală proprie, instalaţiile de încălzire, electrice, sanitare şi obiectele sanitare înlocuite, mobilier şi decoraţiuni de ultimă generaţie", se arată pe www.magazinuldecase.ro, acolo unde duplexul este scos la vânzare pentru 160.000 de euro. Adică aproximativ 671.968 de lei.

12.jpg„Pentru că aşa am vrut eu"

Contactată telefonic, Carmen Trentea a avut o ieşire nervoasă atunci când a fost întrebată de ce face pe agentul imobiliar pentru şefa Ştefănică. „Bă, da' nu vi se pare că aveţi cam mult tupeu?! Nu veţi afla nimic de la mine, faceţi voi anchetele voastre şi aflaţi!", a răspuns ţâfnoasă Trentea. Aşa că am trecut cu întrebările la Virginia Ştefănică. Şefa SPIT a răspuns, o idee mai calmă decât colega şi prietena sa: „Am rugat-o pe Carmen să se ocupe de asta pentru că aşa am vrut eu, să mă ajute, pentru că în perioada aia nu aveam eu timp". Întrebată dacă s-au arătat interesaţi să cumpere apartamentul, Virginia Ştefănică a spus că asta este numai treaba ei şi că ne aşteaptă cu mai multe detalii dacă ne vom arăta interesaţi să o scăpăm de proprietate.

 

 

{mos_ri:Carmen Trentea,Virginia Stefanica} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CETATEANUL 29 Oct, 2009 16:01 MERSI DE INFORMATII ASA MAI AFLAM SI NOI CE MAI FAC FUNCTIONARII PUBLICI PLATITI DIN BANII NOSTRII... SUB PROTECTIA CUI SE COMPORTA ASA? SI DE CE LA PRIMARIA CONSTANTA NU PREA SUNT CASNICII STABILE LA TOATE NIVELURILE?
  • roy 29 Oct, 2009 01:03 cu asermenea stire se vede clar lispa de profesonalism a asazisilor jurnalisti de la ziua, habar n-au pe ce lume se afla daca au ajuns in disperarea lor la astfel de stiri - informatii preluate de pe alte situri web si republicate in ziar ca stiri principale. PATETICI!!!!!!!!!!!!!!!
  • barabas 28 Oct, 2009 14:59 Corina esti geniala!! Daca nu ar fi in ziua articolul, as crede ca ai luat bani sa faci publicitate si anuntului imobiliar si site-ului. cum te-ai dus tu, "mititica", a se citi "balena", pana la apartament si ce plina de surpriza ai fost tu, draga!!!! Mai bine scriai anunturi la asociatia de proprietari, esti perfecta pentru asta, o profesionista desavarsita. Ai facut o "megadezvaluire". UAAAU!! Uite o stire: cineva a facut pipi pe masina care a trecut pe langa casa in care s-a cunoscut ala care a venit din locul in care mama lui Costel care il stie pe Marius care a vrut sa se insoare cu Maricica, prietena cu una care e sora cu unchiul lui Mazare! Fuguta la scris! Sau mai scrie despre asta: cerul e albastru!!! de ce e cerul albastru?
  • "un constantean" 28 Oct, 2009 10:58 de unde bani si de un X5 care valoreaza probabil 70.000 euro? sau de terenurile pe care le-a cumparat pe numele unor intermediari ca sa nu apara ea in acte??? asta e mai mafioata si ca mazare,va spun eu.Plus ca in SPIT a introdus un regim de teroare...