Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cafe del Mar către fani pe Facebook „Vom reveni cu forţe proaspete, ne vedem la vară!“

ro

23 Oct, 2010 00:00 7089 Marime text
1_cafe_del_mar_-_burga_florin.jpgUna dintre cele mai cunoscute terase aflate pe raza staţiunii Mamaia, Cafe del Mar, a fost distrusă aproape în întregime din cauza unui incendiu provocat, spun pompierii, ca urmare a unui scurt circuit electric. Cu toate acestea, Florian Burgă, patronul SC Malaga Club SRL, firma care administra terasa, promite să ridice o altă clădire, mult mai frumoasă decât cea cuprinsă serile trecute de flăcări.

După cum am arătat şi în ediţiile trecute, în noapte de miercuri spre joi, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi, la ora 21.36, să lichideze incendiul care cuprinsese terasa Cafe del Mar. Intervenţia acestora s-a încheiat la ora 02.05, focul mistuind 200 şezlonguri, 250 de pături de plajă, 45 de baldachine, 120 de mese, 60 de canapele, 200 de bureţi, 200 de metri pătraţi cort aluminiu aflat în pavilionul expoziţional precum şi şase camere video.1_cafe_del_mar_-_incendiu.jpg În urma cercetărilor efectuate, pompierii militari au stabilit cauza probabilă care a dus la producerea incendiului, respectiv scurt circuit electric. Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea incidentului. La câteva ore după acest eveniment, pe pagina de Facebook a Cafe del Mar au fost postate mai multe mesaje de încurajare adresate lui Florian Burgă. „Păcat că a ars în totalitate! Sper să renaşteţi din propria cenuşă! See you next summer! A ars Cafe del Mar (...) Îmi pare rău! Ne pare rău, la toţi, pentru cele întâmplate.....îţi urez succes în continuare...răbdare şi putere pentru celălalt. Tot răul spre bine! Ne vedem la vară la un mai frumos şi mai special Cafe del Mar“  - acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani pe pagina de socializare. Asta, în timp ce şefii terasei afirmă pe aceeaşi pagină că vor reveni cu forţe proaspete. „Ne vedem la vară“, se mai arată în mesaj. Nu este de omis faptul că unitatea a avut de-a lungul acestui sezon estival invitaţi de soi, printre care amintim Matteo & Cristi Stanciu, trupa Amadeus, Sunrise Inc etc. Pe data de 14 august, Cătălin Botezatu Cafe Del Mar şi G.H.Mumm a organizat  „Think Pink-Champagne Party“. De precizat şi că la începutul lunii mai, ca urmare a unui control de amploare comandat pe litoral de Elena Udrea, pe atunci ministrul Turismului, Florian Burga şi-a demolat singur partea de bar şi copertina amplasate ilegal în continuarea zonei autorizate a localului Cafe del Mar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 24 Oct, 2010 23:12 Tot ce este construit pe nisipul din Mamaia ,va avea aceeasi soarta! De ce nu s-a inteles ca nisipul acesta este ceva"sfant" ? Cei care au dat asemenea autorizatii vor avea si ei soarta terasei!