Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac la Capatana Mircea Patrut „Eu pot sa plec oricand, dar nu pentru ca vor ei“

ro

20 Jul, 2010 00:00 11599 Marime text
atac la capatana mircea patrut eu pot sa plec oricand dar nu pentru ca vor ei 61069 293266
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristian 21 Jul, 2010 06:53 Patrut tine in mod intentionat angiograful spitalului Stricat. Pe mine m-a trimis la...Bucuresti sa fac coronarografie, la clinica Angiomed. Am aflat ca acolo este si el...actionar, primeste 10 % din costul fiecarei angiografii pe care o recomanda..Si apropo de caracterul lui infect, cand m-a consultat pe mine era in relatii f. bune cu Marta Budu, pe care acum o injura fara jena!!!Afara din Constanta cu acest derbedeu!
  • ana 20 Jul, 2010 10:50 Imbuibatilor nu ati stiut decat sa va plageti si sa storceti spitalele printr o proasta gestiune interesata incompetenta indolenta diplome si congrese pe banii publici vile case masini bengoase concedii caviar si voi si soacreler fara jena si nisamtare cat cuprinde va balacariti intre voi public far frane Halal deontologie halal educatie contribuiti la varstamedie scazuta trimitand ro mai devreme in cimitire si nu aveti nici macar cosmare Putori ordinare
  • cristian 20 Jul, 2010 07:27 Inadmisibil modul in care se vaita si minte acest impostor PATRUT!!! 1. NU are unde sa mai plece de la Constanta, a fost dat afara de pe unde a lucrat prin Bucuresti, numai prin sate , adica medic de tara poate sa mai ajunga. Dar si acolo, atentie , poate deturna fondurile pentru sanatate!!!! 2.Impostorul se cearta cu toata lumea, la spitalul militar a intrat in conflict cu venerabilul general Tintoiu, o personalitate a cardiologiei. De ce? Datorita in primul rand MORTALITATII ridicate a lui Patrut, cea mai mare din sectie!!! 3.MInciuna cu 1005 operatii este cea mai gogonata dintre toate minciunile penibilului! La acest numar halucinant a ajuns probabil punand in calcul hemoroizii pe care i-a operat in aceeasi sala in care a operat cord!!!NUMAI PENTRU ASTA AR TREBUI DAT AFARA!!! 4.Asa le trebuie lui Constantinescu si Mazare!!!Au fost AVERTIZATI de persoane serioase si in cunostiinta de cauza sa nu se lege la cap cu PENIBILUL !!!Au vrut sa-l faca senator!!!Acum le iese pe nas, Penibilul i-a lovit pe toti cei care au vrut sa-i faca bine!!! 5. Cel mai bun prieten al Penibilului este Fane Spoitoru!!!Asta spune totul!!!