Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului - „Trebuie să-l apărăm pe sfânt“ De ce nu va fi Mazăre niciodată Ştefan cel Mare şi Sfânt (documente)

ro

02 Aug, 2014 00:00 6967 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hanu 04 Aug, 2014 20:11 ce face biserica tine partea la sarlatani, rusine sa va fie
  • crestinul ortodox 03 Aug, 2014 08:33 ceea ce ati facut prin aceste "scenete " aprobate dar si batut palma cu slujitorii fiarei. teodosie ATI FACUT O BLASFEMIE PENTRU NEAMUL SFANT SI PENTRU ACEASTA TARA SI VA FI PLATA CU MANIA DUMNEZEIASCA PENTRU ASTA sa nu va mirati cand focul va parjoli totul acolo unde s-a petrecut aceasta blasfemie si nici cand apa va curata locul spurcaciunii ... pesemne ca ti inceput a va obisnui cu inchiarea la rau ...si numai este nicio rectie dar vine curand REACTIA ACESTUI PAMINT care-i SFANT ...si pe Umerii Celor SFINTI STA , APARATORII ORTODOXIEI amin.
  • toader c 02 Aug, 2014 12:31 ,,primarul''cu care ne-a cadorisit regimul Iliescu ,daca nu ar fi fost scos ,,la innaintare''ar fi un trist personaj in parcul de la Opereta,pretin cu Catalin Botezatu.In realitatea actuala,a ajuns sa distruga un oras,cu fanteziile lui autobuze mai ecologice ca transportul electic,funiculare si sosele de coasta prin parcurile orasului,organizarea de ,,expozitii cu vinzare pt tarile golfului, prin intermediul defilarilor unui program TV platit din banii nostri,(Feeria),organizarea unor spectacole de cel mai prost gust,pastise a ceea ce la altii este de calitate,si catotul sa fie incununat cu succes parodierea sfintilor neamului.pe banii contribuabililor in dispretul oricarui cetatean care mai judeca. Un pensionar cu grd .1 de handicap
  • ha,ha,ha... 02 Aug, 2014 11:50 deoarece crestinii din aceasta tara inca mai gandesc ca-n evul mediu...am vazut o baba care saruta poarta bisericii pe langa care trecea, dar aceeasi baba , ar dansa la acest carnaval cu mare bucurie...
  • rrrr 02 Aug, 2014 09:31 Dumnezeu sa-i certe si pe teodosiesi pe mazare
  • maria 02 Aug, 2014 08:36 Cind o sa joace rolul de PRIMAR pe un car alegoric? Intr-adevar ,cei care vor sa ocupe functii publice ar trebui sa fie evaluati psihiatric.
  • curios 01 Aug, 2014 23:32 de ce nu protestam maine, noi, crestinii, fata de aceasta blasfemie? grecii stiu sa isi apere sfintii, noi ii ponegrim. nu-i normal sa maimutaresti un sfant.