Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonează-te la newsletter și primești o carte!

ro

12 Oct, 2020 00:00 6481 Marime text

 
Abonează-te la newsletter-ul ZIUA de Constanța și primești o carte pe suport de hârtie sau în format electronic (PDF),  din colecția excepțională de lucrări rare - Biblioteca Digitală ZIUA de Constanța!
Primii 100 de abonați la newsletter-ul ZIUA de Constanța primesc cartea „Piața Independenței. Amintiri din ziua aceea” de Cristian Cealera, cu autograf.
Dragă cititorule, știm că îți place să citești și că vrei să fii informat, că apreciezi informația de calitate și bine scrisă. De aceea, ne propunem să te ținem la curent cu cele mai importante știri, evenimente din Constanța și din toată Dobrogea, publicate în ziarul online  ZIUA de Constanța.

 

Abonează-te la newsletter!



Fii unul dintre cititorii noștri și bucură-te de o carte deosebită, despre Dobrogea, din colecția excepțională de documente istorice - cărți, reviste, fotografii și cărți poștale din Biblioteca Digitală ZIUA de Constanța!

Primii 100 de abonați primesc cartea Piața Independenței. Amintiri din ziua aceeade Cristian Cealera, cu autograf
 
Citește și:  Cristian Cealera - „Piața Independenței. Amintiri din ziua aceea”

Primii 100 de abonați la newsletter-ul ZIUA de Constanța vor primi cartea „Piața Independenței. Amintiri din ziua aceea” de Cristian Cealera, în format fizic, pe suport de hârtie, cu autograful autorului.

Toți cei 100 de înscriși vor fi anuntați prin e-mailul cu care s-au abonat cum vor intra in posesia cărții.



Istoricul și scriitorul  Cristian Cealera  povestește în cartea sa o zi din istoria Constanței – evenimentele petrecute în ziua de vineri 23 iulie 1926, în locul care acum este Piața Ovidiu, cunoscută și ca „centrul vechi” al municipiului Constanța.
 
 
   

Abonează-te la newsletter!

Cartea lui Cristian Cealera a fost lansată la 23 iulie 2020, în Parcul Arheologic din Constanța. Gazda evenimentului a fost colega autorului, dr. Lavinia Dacia Dumitrașcu, iar deschiderea a aparținut actorului Dan Cojocaru, cu interpretarea unui fragment din deschiderea volumului.
Vei vedea aici și coperta cărții, autograful, și un fragment video de la lansare.



Totodată, cine dorește poate cumpăra cartea de la librăria Prăvălia cu cărți.
După cele 100 sută de cărți pe suport de hârtie, cititorii care se abonează la newsletter-ul nostru, vor primi o carte digitalizată (în format PDF), din colecția excepțională de documente istorice - cărți, reviste, fotografii și cărți poștale din Biblioteca Digitală ZIUA de Constanța.
 
 
   

Abonează-te la newsletter!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gheorghe Ciucu 13 Oct, 2020 06:40 Felicitari