Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:15 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor a convocat Comandamentul de iarnă

ro

04 Jan, 2016 18:44 886 Marime textDan Costescu
, șeful de la Transporturi, a convocat Comandamentul de iarnă de la nivelul instituției pe care o conduce și a solicitat prezentarea rapoartelor de intervenție de două ori pe zi, dimineața și seara, inclusiv cu prognoza meteo detaliată.

'După prezentarea situațiilor la zi de către directorii companiilor implicate în această acțiune, ministrul Dan Costescu a solicitat prezentarea rapoartelor de intervenție de două ori pe zi, dimineața și seara, inclusiv cu prognoza meteo detaliată. De asemenea, ministrul le-a cerut reprezentanților CNADNR să se asigure că, în bazele de deszăpezire din întreaga țară, utilajele sunt pregătite de intervenție, iar reprezentanților CFR Călători ministrul le-a solicitat să facă verificări suplimentare înainte ca trenurile să plece în cursă', se menționează în comunicat.

De asemenea, ministrul a atenționat aeroporturile să asigure degivrarea, astfel încât programul de zbor al aeronavelor să fie cât mai puțin perturbat.

Dan Costescu a cerut căpităniilor portuare să se mobilizeze pe toată perioada de vreme rea și să actualizeze lista cu navele de intervenție, astfel încât circulația să se desfășoare în siguranță și să fie afectată cât mai puțin.

Sursa foto: gds.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii