Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:02 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aveți grijă dacă porniți la drum CFR Călători a anulat 80 de trenuri în sudul și estul țării

ro

11 Jan, 2017 07:09 945 Marime text
În cursul zilei de azi legătura feroviară între București și Constanța și retur este asigurată cu mai multe trenuri. Următoarele programate după ora 12 p.m. să circule pe această rută sunt:
 
>>spre CONSTANŢA:
 
IR 1585 plecare din București Nord la ora 14
IR 1589 plecare din Bucureşti Nord la ora 17
IR 1635 plecare din București Nord la ora 20.20
R 13071 plecare din București Obor la 18
 
>>de la CONSTANŢA:
 
IR 1584 plecare din Constanța la ora 14, cu destinația București Nord
IR 1586 plecare din Constanța la ora 17, cu destinația Bucureşti Nord
R 8004 plecare din Constanța la ora 14:41, cu destinația București Obor
 
 
În condițiile în care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de marți condiţiilor meteo nefavorabile. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe toate magistralele feroviare.
 
Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 de trenuri (ora 7 dimineața) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.
 
Măsurile operative care se iau au ca PRIORITATE siguranța oamenilor și realizarea legăturilor între marile orașe, pe magistrale. Așa cum s-a întâmplat zilele anterioare și astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvișuri, în funcție de posibilitățile din teren.
 
 
Circulația este adaptată conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.
 
În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată!

sursa foto: www.mota.ru

TRENURI ANULATE pentru data de 10 ianuarie 2017ora 16.00
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii