Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:42 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Autostrăzi și drumuri naționale blocate în județele Constanța și Călărași

ro

12 Jan, 2017 03:09 5491 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră sunt blocate din cauza zăpezii şi a viscolului următoarele:
 
AUTOSTRĂZI
A2 Bucureşti – Constanţa
 
DRUMURI NAŢIONALE ÎNCHISE
 
JUDEŢUL CONSTANŢA: 
DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov;
 
JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:
DN 3 tronsonul Călăraşi – Lehliu Gară.

UPDATE 2
La ora 14.30 fost redeschis tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară al autostrăzii A2, dar se circulă controlat, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.
În judeţul Constanţa, a fost redeschis DN3 Cobadin – Ostrov, deocamdată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

UPDATE ora 11.30:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:30, a fost redeschis tronsonul Bucureşti - Fundulea al autostrăzii A2. Pe tronsonul Cernavodă – Constanţa se circulă controlat, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.

Traficul rutier încă este oprit pe autostrada A2, pe tronsonul  Fundulea – Lehliu-Gară.

În judeţul Constanţa, a fost redeschis DN3 Cobadin – Ostrov, deocamdată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

”Având în vedere informarea emisă de Administaţia Naţională de Meteorologie, îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.)”, recomandă Poliția Română. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii