Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:46 22 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Astăzi va avea loc înmormântarea actorului George Alexandru

ro

04 Jan, 2016 09:11 717 Marime text
Înmormântarea actorului George Alexandru va avea loc astăzi, în jurul orei 15.00, la cimitirul Ghencea din Bucureşti. La ora 11.00, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi adus de la Spitalul Fundeni în foaierul Teatrului Nottara, instituţie unde George Alexandru a evoluat 30 de ani. Actorul s-a stins din viaţă la vârsta de 58 de ani.    

UPDATE 12.30: Potrivit Agerpres, la căpătâiul actorului au venit pentru a-și lua rămas bun actorii Alexandru Repan, Cristian Șofron, Ada Navrot, Corina Dragomir, Laura Anghel, Dani Popescu, dar și Ivan Patzaichin.
Soția actorului, Manuela Alexandru, a creionat portretul omului George Alexandru. "A fost minunat. Un suflet minunat, un soț extraordinar de iubitor, un prieten iubitor, o veselie de om, sensibil", a spus Manuela Alexandru.
Ea a ținut să dezmintă informația potrivit căreia moartea lui George Alexandru ar fi fost suspectă, iar familia dorește o anchetă.
"Singura declarație pe care vreau să o dau este referitoare la știrea apărută pe un anumit post de televiziune cum că a fost o moarte suspectă și cum că familia ar dori o anchetă. Complet neadevărat. Vreau să spun în mod oficial: am fost tot timpul în spital, lângă soțul meu, doctorii au dat dovadă de un devotament incredibil, de un profesionalism desăvârșit, este un eveniment tragic, ca orice plecare a oricăruia dintre noi, nu e nimic senzațional, iar știrile false în astfel de momente arată neprofesionalismul celor care le fabrică. Mulțumiri personalului din spitalul Fundeni", a afirmat soția actorului.
La rândul său, managerul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș, a declarat că prin decesul lui George Alexandru în teatru a rămas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni.
"A plecat dintre noi unul dintre cei mai inteligenți, cei mai lucizi, cei mai caustici actori pe care i-a avut Nottara. A plecat dintre noi unul dintre oamenii sinceri și unul dintre actorii extrem de talentați ai acestui teatru. Vreau să spun că a rămas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni. A plecat odată cu teatrul. Noi plecăm în exil și el a plecat la ceruri. Poate că de acolo ne va ajuta mai mult decât poate cineva să ne ajute acum, aici", a afirmat Marinela Țepuș.
În holul Teatrului Nottara, pe un ecran sunt proiectate imagini din spectacolele care l-au avut ca protagonist pe marele actor.
Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului George Alexandru va rămâne în foaierul Teatrului Nottara până la ora 14,00, urmând ca la ora 14,30 să fie înmormântat în cimitirul Ghencea 3 Militar.
Actorul George Alexandru a încetat din viață în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Fundeni.

Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?

Comentarii