Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

30 de trenuri anulate din cauza viscolului

ro

19 Jan, 2017 10:47 2070 Marime text
Călătorii care vor să circule cu trenurile CFR Călători în cursul zilei de astăză trebuie să ştie că la această oră circulația feroviară este adaptată condiţiilor meteo nefavorabile, mai multe garnituri fiind anulate.
 
Pe unele rute secundare din sudul si sud estul tarii se circulă doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri.” Prioritatea noastră este aceea de a asigura oamenilor un transport fără riscuri și de a realiza legături între marile orașe, pe magistrale. Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care le aveti din cauza întârzierilor / disfuncționalităților apărute”, precizează CFR Călători într-un comunicat.
 
Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a ANULA aproximativ 5% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Astfel, sunt anulate 30 de trenuri din sudul şi sud-estul ţării. Mai multe curse au fost anulate pe ruta Constanţa - Mangalia şi Constanţa - Bucureşti. Lista va fi actualizată în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren.
 
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară - http://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii