Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Gherghilescu rămâne directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”

ro

26 Mar, 2016 00:00 2994 Marime text
În perioada 17-18 martie 2016, Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a organizat concursul pentru analizarea noului proiect de management al managerului de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”, Lică Gherghilescu. Concursul a avut două etape: analizarea noului proiect de management şi susţinerea proiectului în cadrul unui interviu.

Comisia de concurs a notat prestaţia managerului din ambele etape cu nota 10. În consecinţă şi respectând prevederile legale în vigoare, membrii comisiei de concurs au elaborat un raport asupra notelor acordate şi recomandarea referitoare la perioada pentru care se încheie contractul de management. Astfel, aceştia au recomandat conducerii CJC continuarea activităţii de management pentru o perioadă de cinci ani şi încheierea unui nou contract de management cu Vasile Gherghilescu.
Reamintim că Lică Gherghilescu, aşa cum este cunoscut de constănţeni, este managerul teatrului din anul 2003. Actor de profesie, absolvent al IATC IL Caragiale Bucureşti, promoţia 1985, clasa Dem Rădulescu, acesta este şi profesor de arta actorului la Universitatea Ovidius, Facultatea de Arte, din 2002.

De asemenea, Gherghilescu este doctor în teatru cu lucrarea „Plurivalenţa comicului şi funcţia sa educativă în spectacologia pentru copii”, din anul 2007, iar trei ani mai târziu a absolvit şi Cursul de management cultural, organizat de Ministerul Culturii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii