Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:38 07 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima premieră națională, în triplă reprezentație „Lasă-mă să intru” și „Memoria apei”, invitațiile Teatrului de Stat

ro

13 Dec, 2019 00:00 1825 Marime text

„Lasă-mă să intru” este spectacolul cu care conducerea Teatrului de Stat din Constanța își invită publicul în sala de spectacol în acest week-end. S-a jucat aseară, se mai joacă în această seară, de la ora 19, și se reia și mâine seară, tot de la 19, urmând ca duminică, 15 decembrie (ora 19), pe scenă să urce Dana Dumitrescu, Alina Manţu, Georgiana Rusu, Laura Iordan-Adrian, Liviu Manolache şi Andu Axente, adică distribuția din „Memoria apei”, un titlu recent intrat în repertoriul acestei instituții constănțene de cultură.


Așadar, un tur de forță pentru Ecaterina Lupu, Theodor Șoptelea - aflați la primele lor roluri principale - alături de Iulian Enache, Mirela Pană, Luiza Sarivan, Liviu Manolache, Florin Aioane, Ștefan Mihai, Grațian Prisăcariu, Dan Cojocaru, Florentin Roman, adică actorii din distribuția atipicului montaj „Lasă-mă să intru”.
Întrucât se joacă chiar pe scenă, deci numărul de locuri este limitat la 80, cei interesați să cumpere bilete sunt sfătuiți să „viziteze” din timp agenția teatrului. Biletele se pot achiziționa și online, pe mystage.ro.


Sursa foto: Facebook Teatrul de Stat


Citește și:

O premieră memorabilă, la Teatrul de Stat Constanța

„Lasă-mă să intru“, un spectacol neconvențional, în premieră națională la Teatrul de Stat Constanța

Emoţiile dinaintea premierei - „Memoria apei“, un spectacol promiţător, pe scena Teatrului de Stat din Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii