Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Traviata“ în interpretarea remarcabilă a soliștilor și artiștilor de la TNOB Constanța

ro

09 Mar, 2024 11:51 578 Marime text
Regizorul artistic Anghel I. Arbore aduce în fața publicului o nouă interpretare a celebrului spectacol "Traviata", ce va avea loc duminică, 10 martie 2024, la ora 19:00, în Sala Teatrului Național de Operă și Balet din Constanța.

Cu o scenografie semnată de Cătălin I. Arbore și coregrafia realizată de Fănică-Lupu Liești, spectacolul va fi susținut de soliștii Laura Eftimie, Doru Iftene, Marius Eftimie, Stela Sîrbu, Mădălin Băldău, Cristian Caragea, Adrian Pîrlea, Iulian Bratu, Ionela Duma și Ionuț Neagu.

Sub conducerea muzicală a lui Tiberiu Dragoș Oprea și cu maestrul cor Adrian Stanache, Orchestra, Corul și Baletul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor crea o atmosferă de neuitat.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online de pe www.tnobconstanta.ro/bilete sau direct de la Agenția Teatrului. Nu ratați această ocazie unică de a experimenta magia operei "Traviata" în interpretarea remarcabilă a echipei artistice de la Teatrul Național de Operă și Balet din Constanța!



Citește și:

Premiera spectacolului „Privighetoarea” la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii